lösev

iPhone 12 5G hız testinde 25 Android telefona geçildi

Genel (BH) - BLOK HABER | 22.03.2021 - 17:12, Güncelleme: 22.03.2021 - 17:12 3653+ kez okundu.
 

iPhone 12 5G hız testinde 25 Android telefona geçildi

iPhone 12 5G hız testinde 25 Android telefona geçildi

Apple'ın iPhone 12 serisinin 4G ve 5G hızları karşılaştırıldığında, pek de bekleneni veremediği ortaya çıktı. Mobil analiz firması OpenSignal tarafından hazırlanan yeni bir raporda, akıllı telefonların 4G ve 5G bağlantı hızları karşılaştırıldı. Yapılan araştırma sonucuna göre iPhone 12 serisi, 4G ve 5G hızlarında 25 Android telefonun gerisinde kaldı. Rapora göre Samsung modelleri, test sonuçlarına göre en hızlı bağlantı sunan telefonlar olurken; Apple kullanıcıları, Samsung telefonlardan yaklaşık yüzde 18 daha yavaş 5G indirme hızına sahip. EN HIZLISI GALAXY S21 5G OLDU Bağlantı hızlarında en iyi performans gösteren telefon ortalama 56 Mbps indirme hızıyla Samsung Galaxy S21 5G olurken, ikinci sırada TCL Revvl 5G yer aldı. Test edilen Samsung telefonlarının hepsi için ortalama 5G hızı 54 Mbps olarak hesaplanırken; OnePlus için 53,1 Mbps, Google için 52,2 Mbps ve LG içinse 47,9 Mbps olarak kayıtlara geçti. Ortalama 44,5 Mbps'lik 5G indirme hızıyla Apple, başlıca akıllı telefon üreticilerinin en yavaşı oldu. Apple'ın 5G özellikli ilk iPhone'unun rakiplerine kıyasla bu kadar düşük performans göstermesinin nedeni henüz belli değil. Raporu yazan OpenSignal analisti Ian Fogg, bunun durumun radyo frekansı (RF) tasarımı söz konusu olduğunda Apple'ın Android üreticilerinin gerisinde kalmasından kaynaklanabileceğini düşünüyor.  
iPhone 12 5G hız testinde 25 Android telefona geçildi


Apple'ın iPhone 12 serisinin 4G ve 5G hızları karşılaştırıldığında, pek de bekleneni veremediği ortaya çıktı.
Mobil analiz firması OpenSignal tarafından hazırlanan yeni bir raporda, akıllı telefonların 4G ve 5G bağlantı hızları karşılaştırıldı.
Yapılan araştırma sonucuna göre iPhone 12 serisi, 4G ve 5G hızlarında 25 Android telefonun gerisinde kaldı.
Rapora göre Samsung modelleri, test sonuçlarına göre en hızlı bağlantı sunan telefonlar olurken; Apple kullanıcıları, Samsung telefonlardan yaklaşık yüzde 18 daha yavaş 5G indirme hızına sahip.
EN HIZLISI GALAXY S21 5G OLDU
Bağlantı hızlarında en iyi performans gösteren telefon ortalama 56 Mbps indirme hızıyla Samsung Galaxy S21 5G olurken, ikinci sırada TCL Revvl 5G yer aldı.
Test edilen Samsung telefonlarının hepsi için ortalama 5G hızı 54 Mbps olarak hesaplanırken; OnePlus için 53,1 Mbps, Google için 52,2 Mbps ve LG içinse 47,9 Mbps olarak kayıtlara geçti.
Ortalama 44,5 Mbps'lik 5G indirme hızıyla Apple, başlıca akıllı telefon üreticilerinin en yavaşı oldu.
Apple'ın 5G özellikli ilk iPhone'unun rakiplerine kıyasla bu kadar düşük performans göstermesinin nedeni henüz belli değil.
Raporu yazan OpenSignal analisti Ian Fogg, bunun durumun radyo frekansı (RF) tasarımı söz konusu olduğunda Apple'ın Android üreticilerinin gerisinde kalmasından kaynaklanabileceğini düşünüyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.