lösev

İşçi taşıyan minibüs TIR’a çarptı : 3 ölü, 9 yaralı

Trafik (AA) - Anadolu Ajansı | 29.01.2021 - 00:17, Güncelleme: 29.01.2021 - 00:17 6864+ kez okundu.
 

İşçi taşıyan minibüs TIR’a çarptı : 3 ölü, 9 yaralı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde işçi taşıyan minibüsün TIR’a çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirirken 9 kişi de yaralandı.Bandırma - Biga Karayolu Hıdır Kavşağı Mevkii’nde meydana gelen kazada tavukhane sarım işçilerini taşıyan Galip D. idaresindeki 10 AEM 464 plakalı 12 kişilik minibüs, İsmail D. yönetimindeki 46 ACS 581 plakalı dorse takılı 46 EJ 660 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada minibüs sürücüsü Galip Dinçer ile minibüsteki işçilerden Hüsemettin Sargın ve Mehmet Durgut yaşamını yitirdi. Minibüste bulunanlardan ikisi Suriye uyruklu toplam 9 kişi de yaralandı.Yaralılar kaza yerine gelen çok sayıda ambulans ile Bandırma Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde işçi taşıyan minibüsün TIR’a çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirirken 9 kişi de yaralandı.
Bandırma - Biga Karayolu Hıdır Kavşağı Mevkii’nde meydana gelen kazada tavukhane sarım işçilerini taşıyan Galip D. idaresindeki 10 AEM 464 plakalı 12 kişilik minibüs, İsmail D. yönetimindeki 46 ACS 581 plakalı dorse takılı 46 EJ 660 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada minibüs sürücüsü Galip Dinçer ile minibüsteki işçilerden Hüsemettin Sargın ve Mehmet Durgut yaşamını yitirdi. Minibüste bulunanlardan ikisi Suriye uyruklu toplam 9 kişi de yaralandı.
Yaralılar kaza yerine gelen çok sayıda ambulans ile Bandırma Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.