lösev

Jandarma limon bahçesinde işçilere ’Kadına El Kalkamaz’ projesini anlattı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2023 - 11:04, Güncelleme: 02.01.2023 - 10:53 4751+ kez okundu.
 

Jandarma limon bahçesinde işçilere ’Kadına El Kalkamaz’ projesini anlattı

Jandarma limon bahçesinde işçilere ’Kadına El Kalkamaz’ projesini anlattı

Mersin’in Silifke ilçesinde Jandarma limon bahçesinde işçilere ’Kadına El Kalkamaz’ projesini anlattı.Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, ’Kadına El Kalkamaz’ projesi çerçevesinde Atayurt mahallesinde limon kesimi yapan işçileri ve Silifke Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Atakent El Sanatları kursiyerlerini ziyaret etti. Ülke genelinde yıl sonuna kadar 5 milyon erkeğin şiddete karşı bilgilendirilmesinin hedeflendiği proje çerçevesinde ekipler, ’Kadına El Kalkamaz’ ve ’Kadın Destek Uygulaması (KADES)’ konularında bilgi verdi. İşçilere ve kursiyerlere çeşitli broşürler de veren Jandarma ekipleri, şiddete karşı maruz kalan kim olursa olsun her zaman yanlarında olduklarını belirtti.Jandarmanın yaptığı bilgilendirme sayesinde bir çok haklarını yeni öğrendiklerini belirten işçiler ise, özellikle kadını korumaya yönelik KADES’in her hangi bir tehlikeye karşı telefonlarına yükleyeceklerini söyledi.
Jandarma limon bahçesinde işçilere ’Kadına El Kalkamaz’ projesini anlattı
Mersin’in Silifke ilçesinde Jandarma limon bahçesinde işçilere ’Kadına El Kalkamaz’ projesini anlattı.
Silifke İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, ’Kadına El Kalkamaz’ projesi çerçevesinde Atayurt mahallesinde limon kesimi yapan işçileri ve Silifke Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Atakent El Sanatları kursiyerlerini ziyaret etti. Ülke genelinde yıl sonuna kadar 5 milyon erkeğin şiddete karşı bilgilendirilmesinin hedeflendiği proje çerçevesinde ekipler, ’Kadına El Kalkamaz’ ve ’Kadın Destek Uygulaması (KADES)’ konularında bilgi verdi. İşçilere ve kursiyerlere çeşitli broşürler de veren Jandarma ekipleri, şiddete karşı maruz kalan kim olursa olsun her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Jandarmanın yaptığı bilgilendirme sayesinde bir çok haklarını yeni öğrendiklerini belirten işçiler ise, özellikle kadını korumaya yönelik KADES’in her hangi bir tehlikeye karşı telefonlarına yükleyeceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.