lösev

K MİLLİYE DERNEĞİ TARSUS ŞUBE BAŞKANI MEHMET TOPAL VEFAT ETTİ

Genel (BH) - BLOK HABER | 10.03.2021 - 08:50, Güncelleme: 10.03.2021 - 08:50 3586+ kez okundu.
 

K MİLLİYE DERNEĞİ TARSUS ŞUBE BAŞKANI MEHMET TOPAL VEFAT ETTİ

K MİLLİYE DERNEĞİ TARSUS ŞUBE BAŞKANI MEHMET TOPAL VEFAT ETTİ

K.MİLLİYE DERNEĞİ, TARSUS ŞUBE  BAŞKANI MEHMET TOPAL VEFAT ETTİ Kuvayi    Milliye  Mücahitler Derneği Tarsus Şube Başkanı Mehmet Topal Mersin’de vefat etti. Bir süredir Mersin'de  Şehir  Hastanesinde tedavi görmekte olan Topal, yoğun bakımdaki tedavisi sırasında (9.3.2021) sabah hayata gözlerini yumdu. Merhumun Cenazesi  (9.3.2021 günü) Tarsus Şehir mezarlığından ikindi namazına müteakip alınarak B.Kösebalcı köyünde toprağa verildi. Cenaze törenine Tarsus kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Kuvayi Milliyeciler ve kent protokolu katıldı. Allah rahmet eylesin der, Kuvayi Milliyecilerin ve ailesinin acılarını paylaşırız.
K MİLLİYE DERNEĞİ TARSUS ŞUBE BAŞKANI MEHMET TOPAL VEFAT ETTİ

K.MİLLİYE DERNEĞİ, TARSUS ŞUBE

 BAŞKANI MEHMET TOPAL VEFAT ETTİ

Kuvayi    Milliye  Mücahitler Derneği Tarsus Şube Başkanı Mehmet Topal Mersin’de vefat etti.

Bir süredir Mersin'de  Şehir  Hastanesinde tedavi görmekte olan Topal, yoğun bakımdaki tedavisi sırasında (9.3.2021) sabah hayata gözlerini yumdu. Merhumun Cenazesi  (9.3.2021 günü) Tarsus Şehir mezarlığından ikindi namazına müteakip alınarak B.Kösebalcı köyünde toprağa verildi. Cenaze törenine Tarsus kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Kuvayi Milliyeciler ve kent protokolu katıldı.

Allah rahmet eylesin der, Kuvayi Milliyecilerin ve ailesinin acılarını paylaşırız.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.