lösev

KADIN HENTBOL TAKIMI GAZİANTEP SPOR KULÜBÜ NÜ 35 24 YENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 14.11.2021 - 09:08, Güncelleme: 15.11.2021 - 09:08 2860+ kez okundu.
 

KADIN HENTBOL TAKIMI GAZİANTEP SPOR KULÜBÜ NÜ 35 24 YENDİ

KADIN HENTBOL TAKIMI GAZİANTEP SPOR KULÜBÜ NÜ 35 24 YENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol Takımı, ligin 6’ncı haftasında Gaziantep Oğuzeli Spor Kulübü ile oynadığı maçı 35-24’lük skorla kazandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Hentbol Takımı, ligin 6’ncı haftasında Gaziantep Oğuzeli Spor Kulübü ile karşılaştığı maçı 35-24’lük skorla kazandı. Salon tadilatı dolayısı ile deplasmanda oynadığı maçta galip gelen taraf olan Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, bu hafta da liderliğini sürdürdü.   Kadın Hentbol Takımı, galibiyet serisini sürdürüyor   Hatay bölgesinden Mevlüt Bayraktar ile Malatya bölgesinden Mesut Üzmez klasman hakemlerinin yönettiği karşılaşmanın devre arasını 19-10 skorla önde kapatan Kadın Hentbol Takımı, karşılaşmada baştan sona sergilediği etkili oyunu ile maçı rahat bir şekilde kazanmayı bildi. Bu sonuçla 10 puana yükselen Mersin temsilcisi, gelecek hafta deplasmanda süper ligden düşen Aksaray Belediye SK ile karşılaşacak.   “Maça iyi hazırlandık”   Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Ali Rıza Yeşil, maç ile ilgili değerlendirmesinde, “Gaziantep geçen haftayı galibiyet ile kapatan taraftı. Bu nedenle maça iyi hazırlandık ve sporcularım maç içerisinde istediklerimizi fazlasıyla yapmaya çalıştı. Kazandığımız için mutluyum, sporcularımı tebrik ediyorum” dedi.  
KADIN HENTBOL TAKIMI GAZİANTEP SPOR KULÜBÜ NÜ 35 24 YENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol Takımı, ligin 6’ncı haftasında Gaziantep Oğuzeli Spor Kulübü ile oynadığı maçı 35-24’lük skorla kazandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Hentbol Takımı, ligin 6’ncı haftasında Gaziantep Oğuzeli Spor Kulübü ile karşılaştığı maçı 35-24’lük skorla kazandı. Salon tadilatı dolayısı ile deplasmanda oynadığı maçta galip gelen taraf olan Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, bu hafta da liderliğini sürdürdü.

 

Kadın Hentbol Takımı, galibiyet serisini sürdürüyor

 

Hatay bölgesinden Mevlüt Bayraktar ile Malatya bölgesinden Mesut Üzmez klasman hakemlerinin yönettiği karşılaşmanın devre arasını 19-10 skorla önde kapatan Kadın Hentbol Takımı, karşılaşmada baştan sona sergilediği etkili oyunu ile maçı rahat bir şekilde kazanmayı bildi. Bu sonuçla 10 puana yükselen Mersin temsilcisi, gelecek hafta deplasmanda süper ligden düşen Aksaray Belediye SK ile karşılaşacak.

 

“Maça iyi hazırlandık”

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Ali Rıza Yeşil, maç ile ilgili değerlendirmesinde, “Gaziantep geçen haftayı galibiyet ile kapatan taraftı. Bu nedenle maça iyi hazırlandık ve sporcularım maç içerisinde istediklerimizi fazlasıyla yapmaya çalıştı. Kazandığımız için mutluyum, sporcularımı tebrik ediyorum” dedi.  

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.