lösev

Kadınların ayakta kalması ülkenin ayakta kalması demektir

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 03.07.2021 - 09:40, Güncelleme: 03.07.2021 - 09:40 2425+ kez okundu.
 

Kadınların ayakta kalması ülkenin ayakta kalması demektir

Batur: Kadınların ayakta kalması, ülkenin ayakta kalması demektir

KONAKLI kadınların el emeği üretimlerini sergilediği Konak Belediyesi Semt Merkezleri Yıl Sonu Sergisinde konuşan Başkan Batur, “Konak Belediyesi kadın dostu olan ve bundan gurur duyan bir belediyedir. Kadınlarımıza minnettarız" dedi. Konak Belediyesi'nin sayıları 15'i bulan semt merkezlerine kayıtlı kadınların, yıl boyunca ürettiği birbirinden güzel el emeği ürünler, Kemeraltı Abacıoğlu Han'da düzenlenen yıl sonu sergisiyle taçlandı. Konak Belediyesi'nin işletmesi Kemeraltı Mutfağının tarihi binasında düzenlenen sergi, mini defile ve dans gösterisinden oluşan etkinliğe Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye meclis üyeleri, Konak Kadın Girişim Üretim İşletme Kooperatifi üyeleri, muhtarlar ve semt merkezleri kursiyerleri katıldı. Kadınların kendi diktikleri elbiseleri kendilerinin sergilediği mini defilenin ardından açış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Batur, "Pandemi, kadınlarımızı durduramadı, yıldıramadı. Evlerinde ürettiler, kısıtlamaların elverdiğince semt merkezlerimize geldiler ve bu güzel eserleri ortaya çıkardılar. Üreten kadın, her zaman ayakta kalabilen kadındır. Konak Belediyesi kadın dostu olan ve bundan gurur duyan bir belediyedir. Kadınlarımıza minnettarız. Konak Belediyesi kadın dostu olan ve bundan gurur duyan bir belediyedir. Kadınlarımıza minnettarız" dedi. İZMİR, DHA) FOTOĞRAFLI
Batur: Kadınların ayakta kalması, ülkenin ayakta kalması demektir

KONAKLI kadınların el emeği üretimlerini sergilediği Konak Belediyesi Semt Merkezleri Yıl Sonu Sergisinde konuşan Başkan Batur, “Konak Belediyesi kadın dostu olan ve bundan gurur duyan bir belediyedir. Kadınlarımıza minnettarız" dedi.

Konak Belediyesi'nin sayıları 15'i bulan semt merkezlerine kayıtlı kadınların, yıl boyunca ürettiği birbirinden güzel el emeği ürünler, Kemeraltı Abacıoğlu Han'da düzenlenen yıl sonu sergisiyle taçlandı. Konak Belediyesi'nin işletmesi Kemeraltı Mutfağının tarihi binasında düzenlenen sergi, mini defile ve dans gösterisinden oluşan etkinliğe Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye meclis üyeleri, Konak Kadın Girişim Üretim İşletme Kooperatifi üyeleri, muhtarlar ve semt merkezleri kursiyerleri katıldı. Kadınların kendi diktikleri elbiseleri kendilerinin sergilediği mini defilenin ardından açış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Batur, "Pandemi, kadınlarımızı durduramadı, yıldıramadı. Evlerinde ürettiler, kısıtlamaların elverdiğince semt merkezlerimize geldiler ve bu güzel eserleri ortaya çıkardılar. Üreten kadın, her zaman ayakta kalabilen kadındır. Konak Belediyesi kadın dostu olan ve bundan gurur duyan bir belediyedir. Kadınlarımıza minnettarız. Konak Belediyesi kadın dostu olan ve bundan gurur duyan bir belediyedir. Kadınlarımıza minnettarız" dedi.

İZMİR, DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.