lösev

Kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Asayiş (BH) - BLOK HABER | 24.08.2022 - 14:32, Güncelleme: 24.08.2022 - 14:32 2967+ kez okundu.
 

Kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Mersin’in Erdemli ilçesinde kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı Mersin’in Erdemli ilçesinde kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza ilçe merkezine 33 kilometre mesafede bulunan Avgadı Yaylası girişinde Kargagediği mevkisinde Mersin Erdemli-Karaman Ayrancı karayolu üzerinde meydana geldi. Erdemli istikametinde seyreden Cavit Bağ (35) yönetimindeki 33 VMB 32 plakalı motosiklet ile karşı yönden geldiği iddia edilen Veli T. yönetimdeki 33 L 0152 plakalı kamyonet Kargagediği mevkisinde çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet ve sürücüsü metrelerce savruldu. Kazayı fark eden çevredekilerin haber vermesiyle kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, işe gitmek için yola çıkan mağaza görevlisi motosiklet sürücüsü Cavit Bağ’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Veli T. de ilk müdahalenin ardından Erdemli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. 2 çocuk babası motosiklet sürücüsü Bağ’ın sinir krizi geçiren yakınları ise jandarma ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Bazı yakınları Bağ için "Ben ne diyeyim çocuklarına" diyerek feryat etti. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Mersin’in Erdemli ilçesinde kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Mersin’in Erdemli ilçesinde kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza ilçe merkezine 33 kilometre mesafede bulunan Avgadı Yaylası girişinde Kargagediği mevkisinde Mersin Erdemli-Karaman Ayrancı karayolu üzerinde meydana geldi. Erdemli istikametinde seyreden Cavit Bağ (35) yönetimindeki 33 VMB 32 plakalı motosiklet ile karşı yönden geldiği iddia edilen Veli T. yönetimdeki 33 L 0152 plakalı kamyonet Kargagediği mevkisinde çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet ve sürücüsü metrelerce savruldu. Kazayı fark eden çevredekilerin haber vermesiyle kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, işe gitmek için yola çıkan mağaza görevlisi motosiklet sürücüsü Cavit Bağ’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Veli T. de ilk müdahalenin ardından Erdemli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
2 çocuk babası motosiklet sürücüsü Bağ’ın sinir krizi geçiren yakınları ise jandarma ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Bazı yakınları Bağ için "Ben ne diyeyim çocuklarına" diyerek feryat etti.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.