lösev

Kanal D Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, “ Türk Medyası Barış Pınarı Harekatını Destekliyor”

Genel 12.10.2019 - 18:49, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 1864+ kez okundu.
 

Kanal D Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, “ Türk Medyası Barış Pınarı Harekatını Destekliyor”

  Kanal D Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, “ Türk medyası Barış Pınarı Harekatını destekliyor. Bu bağlamda Türk medyası iyi bir sınav veriyor” dedi. Mersin Blok Haber Yayın yönetmeni Mahmut Ergün Çelik’e Barış Pınarı harekâtı üzerine açıklamalarda bulunan Kanal D Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, “ Tüm ülke terörle mücadelede askerimizin yanındayken medyanın dışarda olması kimse bekleyemez” dedi. TÜRK MEDYASI İYİ BİR SINAV VERİYOR Türk medyasının genel olarak iyi bir sınav verdiğini ve terörle mücadelenin Türkiye için bir beka meselesi olduğunu vurgulayan Gürses, askerlerimizin sağ salim dönmesi herkesin en büyük arzusu olduğunu kaydetti. Trollerin  yarattığı bilgi kirliliğine dikkat çeken  Gürses şöyle konuştu; “Türk medyasının iyi bir sınav verdiğini düşünüyorum genel olarak. Tabi istisnai kesimleri dışarda bırakıyorum. Aslında bu operasyon Türkiye’nin varlık nedeni. Türkiye terörle mücadele ediyor. Ve o askerlerimiz, o kahramanlarımız yakın zaman içerisinde önemli ölçüde ülkeye sağ salim dönmesi gerekiyor. Bütün Türkiye bunu arzularken,  meydanında bunun dışında kalması beklenemez tatbikî. Tür medyası genel anlamda iyi bir sınav veriyor. Ve bunun Türkiye’nin bir beka meselesi olduğunu net bir şekilde yansıtıyor. Bunu da şundan anlıyoruz,  önemli bir kamuoyu oluştu Türkiye’de. Bu kamuoyu oluşmasında önemli bir rolü var gazete ve televizyonların. Ama burada dikkat edilmesi gereken sosyal medyada trol olarak adlandırdığımız kesimler onlara dikkat etmemiz gerekiyor.” GÜVENLİ BÖLGE BARIŞ BÖLGESİ OLACAK Türkiye’nin nihai amacının güvenli bölge olduğuna dikkat çeken Kanal D Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, operasyondan   ilk gelen işaretlerin olumlu olduğunu ifade etti. Güvenli bölgenin iki amacı olduğu söyleyen Gürses, “Nihai amacımız o zaten orda Türkiye’nin orada güvenli bir bölge oluşturması. Bunun iki tür katkısı olacak; Bir Suriyelilerden bir kısmı hem kendi vatanlarına hem de cazip koşullarda dönmeye ikna edebilmek. Tabi en önemlisi de o terör örgütünü oradan uzaklaştırmak. Her iki amaca da hizmet edebilmesi için Türkiye bunu deniyor. Yapmak için elinden geleni deniyor. Ve en önemli aşamayı da bence geçti. Önemli haberler geliyor cepheden onu vurgulamak lazım. Güvenli bölge illa sığınmacıları o bölgeye zorlamak değil ama uzun vadede kendi ülkelerine daha cazip şartlarla ve kendi topraklarına dönebilmelerini temin etmek. Ben unu iki üç senede değil ama önümüzdeki on sende daha oturmuş bir şekilde,  Suriye’nin daha demokratik bir  hale gelmesiyle  o güvenli bölgenin Türkiye’de ki sığınmacılar içinde ve Suriye’nin geneli içinde barış bölgesi olarak hayata geçmesini umuyorum, temenni ediyorum. İlk gelen işaretlerde olumlu.
  Kanal D Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, “ Türk medyası Barış Pınarı Harekatını destekliyor. Bu bağlamda Türk medyası iyi bir sınav veriyor” dedi. Mersin Blok Haber Yayın yönetmeni Mahmut Ergün Çelik’e Barış Pınarı harekâtı üzerine açıklamalarda bulunan Kanal D Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, “ Tüm ülke terörle mücadelede askerimizin yanındayken medyanın dışarda olması kimse bekleyemez” dedi. TÜRK MEDYASI İYİ BİR SINAV VERİYOR Türk medyasının genel olarak iyi bir sınav verdiğini ve terörle mücadelenin Türkiye için bir beka meselesi olduğunu vurgulayan Gürses, askerlerimizin sağ salim dönmesi herkesin en büyük arzusu olduğunu kaydetti. Trollerin  yarattığı bilgi kirliliğine dikkat çeken  Gürses şöyle konuştu;
“Türk medyasının iyi bir sınav verdiğini düşünüyorum genel olarak. Tabi istisnai kesimleri dışarda bırakıyorum. Aslında bu operasyon Türkiye’nin varlık nedeni. Türkiye terörle mücadele ediyor. Ve o askerlerimiz, o kahramanlarımız yakın zaman içerisinde önemli ölçüde ülkeye sağ salim dönmesi gerekiyor. Bütün Türkiye bunu arzularken,  meydanında bunun dışında kalması beklenemez tatbikî. Tür medyası genel anlamda iyi bir sınav veriyor. Ve bunun Türkiye’nin bir beka meselesi olduğunu net bir şekilde yansıtıyor. Bunu da şundan anlıyoruz,  önemli bir kamuoyu oluştu Türkiye’de. Bu kamuoyu oluşmasında önemli bir rolü var gazete ve televizyonların. Ama burada dikkat edilmesi gereken sosyal medyada trol olarak adlandırdığımız kesimler onlara dikkat etmemiz gerekiyor.”
GÜVENLİ BÖLGE BARIŞ BÖLGESİ OLACAK Türkiye’nin nihai amacının güvenli bölge olduğuna dikkat çeken Kanal D Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, operasyondan   ilk gelen işaretlerin olumlu olduğunu ifade etti.
Güvenli bölgenin iki amacı olduğu söyleyen Gürses, “Nihai amacımız o zaten orda Türkiye’nin orada güvenli bir bölge oluşturması. Bunun iki tür katkısı olacak; Bir Suriyelilerden bir kısmı hem kendi vatanlarına hem de cazip koşullarda dönmeye ikna edebilmek. Tabi en önemlisi de o terör örgütünü oradan uzaklaştırmak. Her iki amaca da hizmet edebilmesi için Türkiye bunu deniyor. Yapmak için elinden geleni deniyor. Ve en önemli aşamayı da bence geçti. Önemli haberler geliyor cepheden onu vurgulamak lazım. Güvenli bölge illa sığınmacıları o bölgeye zorlamak değil ama uzun vadede kendi ülkelerine daha cazip şartlarla ve kendi topraklarına dönebilmelerini temin etmek. Ben unu iki üç senede değil ama önümüzdeki on sende daha oturmuş bir şekilde,  Suriye’nin daha demokratik bir  hale gelmesiyle  o güvenli bölgenin Türkiye’de ki sığınmacılar içinde ve Suriye’nin geneli içinde barış bölgesi olarak hayata geçmesini umuyorum, temenni ediyorum. İlk gelen işaretlerde olumlu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.