lösev

Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak Kömürspor depremzedeler için oynadı 

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 27.02.2023 - 09:54, Güncelleme: 27.02.2023 - 09:54 1538+ kez okundu.
 

Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak Kömürspor depremzedeler için oynadı 

Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak Kömürspor depremzedeler için oynadı 

Murat ÖZELCİ / KARABÜK, (DHA) - Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak Kömürspor depremlerden etkilenen bölgelere yardım için dostluk maçında karşı karşıya geldi. Karabük İdman Yurdu karşılaşmayı 3-2 kazandı.  Bölgesel Amatör Lig takımlarından Karabük İdman Yurdu ile TFF 2'nci Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda dostluk maçına çıktı. Karşılaşma öncesi Kardemir işçileri ve Zonguldak’tan gelen maden işçileri tribünleri selamladı. Tribünler işçileri, madencileri ve sporcuları alkışladı. Depremzedeler için saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Deprem felaketinden etkilenen 11 il, maç esnasında taraftarların yaptığı tezahüratlarla anıldı.  Karşılaşma Karabük İdman Yurdu'nun 3-2 üstünlüğüyle sonuçlandı. Karabük İdman Yurdu'nun gollerini Ercan Kuruçay, Kaan Yüksel ve Can Sıkılmaz, Zonguldak Kömürspor'un gollerini ise Emre Kara ve Ercüment Eray Ataklı kaydetti. Karşılaşmada 14 bin bilet satılırken; geliri depremzedeler için bağışlanacak.  GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:  -Takımların stadyuma çıkması -Karşılaşmadan görüntü  -Taraftarlardan görüntüler  (FOTOĞRAFLI)
Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak Kömürspor depremzedeler için oynadı 

Murat ÖZELCİ / KARABÜK, (DHA) - Karabük İdman Yurdu ile Zonguldak Kömürspor depremlerden etkilenen bölgelere yardım için dostluk maçında karşı karşıya geldi. Karabük İdman Yurdu karşılaşmayı 3-2 kazandı. 
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Karabük İdman Yurdu ile TFF 2'nci Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda dostluk maçına çıktı. Karşılaşma öncesi Kardemir işçileri ve Zonguldak’tan gelen maden işçileri tribünleri selamladı. Tribünler işçileri, madencileri ve sporcuları alkışladı. Depremzedeler için saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Deprem felaketinden etkilenen 11 il, maç esnasında taraftarların yaptığı tezahüratlarla anıldı. 
Karşılaşma Karabük İdman Yurdu'nun 3-2 üstünlüğüyle sonuçlandı. Karabük İdman Yurdu'nun gollerini Ercan Kuruçay, Kaan Yüksel ve Can Sıkılmaz, Zonguldak Kömürspor'un gollerini ise Emre Kara ve Ercüment Eray Ataklı kaydetti. Karşılaşmada 14 bin bilet satılırken; geliri depremzedeler için bağışlanacak. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 
-Takımların stadyuma çıkması
-Karşılaşmadan görüntü 
-Taraftarlardan görüntüler 

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.