lösev

Kardeş Şehrimiz Tunceli’deki Çocuklarımıza Kış Bayramı Hediyesi

Genel (BH) - BLOK HABER | 04.02.2021 - 13:30, Güncelleme: 04.02.2021 - 13:30 3201+ kez okundu.
 

Kardeş Şehrimiz Tunceli’deki Çocuklarımıza Kış Bayramı Hediyesi

Kardeş Şehrimiz Tunceli’deki Çocuklarımıza Kış Bayramı Hediyesi

TDV Mersin Kadın Kolları ve İlçe Müftülüklerimizin çalışmalarıyla yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirmek amacına yönelik hayata geçirilen “Kış Bayramı“ projesi kapsamında İlimizin kardeş şehri Tunceli’deki çocuklarımız unutulmadı. “Kış Bayramı” projesi kapsamında hayırseverlerin katkılarıyla temin edilen bot ve montların bir kısmı İlimizin kardeş şehri Tunceli’deki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediye edilmek üzere gönderildi. Aralık ayında da “İlmek İlmek İyilik“ projesi kapsamında TDV Mersin Kadın Kolları ve Mersin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak İlçe Müftülüklerimizin de katkılarıyla Tunceli’deki çocuklarımıza atkı, bere, eldiven ve  muhtelif örgü kıyafetlerin bulunduğu 21 yardım kolisi gönderilmişti.
Kardeş Şehrimiz Tunceli’deki Çocuklarımıza Kış Bayramı Hediyesi

Mersin Kadın Kolları " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">TDV Mersin Kadın Kolları ve İlçe Müftülüklerimizin çalışmalarıyla yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirmek amacına yönelik hayata geçirilen “Kış Bayramı“ projesi kapsamında İlimizin kardeş şehri Tunceli’deki çocuklarımız unutulmadı.

“Kış Bayramı” projesi kapsamında hayırseverlerin katkılarıyla temin edilen bot ve montların bir kısmı İlimizin kardeş şehri Tunceli’deki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediye edilmek üzere gönderildi.

Aralık ayında da “İlmek İlmek İyilik“ projesi kapsamında Mersin Kadın Kolları " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">TDV Mersin Kadın Kolları ve Mersin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak İlçe Müftülüklerimizin de katkılarıyla Tunceli’deki çocuklarımıza atkı, bere, eldiven ve  muhtelif örgü kıyafetlerin bulunduğu 21 yardım kolisi gönderilmişti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.