lösev

KARİYER MERKEZİ FİRMALARI GELECEĞE HAZIRLIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 05.02.2022 - 09:47, Güncelleme: 05.02.2022 - 09:47 5825+ kez okundu.
 

KARİYER MERKEZİ FİRMALARI GELECEĞE HAZIRLIYOR

KARİYER MERKEZİ FİRMALARI GELECEĞE HAZIRLIYOR

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin “Dijital Liderler Mersin’de Projesi” kapsamında Geleceğin İş Dünyası ve E-Ticaret konu başlıklı çevrimiçi program gerçekleştirildi. Programda, “Kurumsal Hayattaki Gelişmeler, Dijitalleşme, E-Ticaret, İnsan Yönetimi ve Gelecek Öngörüleri” başlıkları ele alındı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, 2020 yılında hayata geçirdiği “Dijital Liderler Mersin’de Projesi”ne tüm hızıyla devam ediyor.  Bu kapsamda gerçekleştirilen ve LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yis’in konuk olduğu çevrimiçi programın konusu “Geleceğin İş Dünyası ve E-Ticaret” oldu. İş dünyasının geleceği dijital dönüşümde Kariyer Merkezi’nin çevrimiçi programında, dijital dönüşüm sürecinin en fazla etkilediği konuların başında gelen “Geleceğin Çalışma Hayatı ve E- Ticaret” konusu gündeme alındı. LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yis’in konuk olduğu çevrimiçi programda “Kurumsal Hayattaki Gelişmeler, Dijitalleşme, E-Ticaret, İnsan Yönetimi ve Gelecek Öngörüleri” konu başlıkları ele alındı. Kariyer Merkezi: Kurumsal hayatın çözüm ortağı 2021’de gerçekleştirilen projelere değinen Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, bir yandan Dijital Liderler Mersin’de Projesi’ni devam ettirdiklerini, diğer yandan da yeni projeler için İŞKUR ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokollerine imza attıklarını söyledi. Özada, Yetenek Dönüşüm Projesi’yle adaylara yönelik “Mesleki Eğitim, Kariyer Rehberliği, İş Arama Danışmanlığı” konusunda destek sağlayacaklarını vurguladı. Dijital Liderler Mersin’de Projesi’ni 2020 yılında başlattıklarını hatırlatan Özada, özellikle pandemi süreci ile yaşanan dijital devrim konusunda farkındalık uyandırmak amacıyla ulusal ve uluslararası firmaların üst düzey yöneticileri ile iş dünyasını buluşturduklarını belirtti. İş akışına yeni yöntemleri kazandırmanın önemine değinildi LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yis, gerçekleştirdiği sunumda pandemi sürecinde yaşanan değişime iş dünyasının adapte olmak zorunda olduğunu ve adaptasyon sürecinin hala devam ettiğini belirtti. İş dünyası için “Hız, Kişiselleştirme, Markalaştırılmış İçerik, Samimiyet, İyilik, Yeni Roller”  olmak üzere 6 kavramın yükselişe geçeceğinin altını çizen Yis, ölçülebilir riskler çerçevesinde dene-geliştir felsefesi ile yeni yöntemleri iş akışına kazandırmanın önemine değindi. Kariyer Merkezi’nin pandemi sürecinin hızlandırdığı dijital dönüşüm sürecinde iş gücü piyasasının dinamiklerini geleceğe hazırlamak üzere bugüne kadar gerçekleştirdiği 17 çevrimiçi programa yaklaşık 1300 kişi katıldı.
KARİYER MERKEZİ FİRMALARI GELECEĞE HAZIRLIYOR

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’nin “Dijital Liderler Mersin’de Projesi” kapsamında Geleceğin İş Dünyası ve E-Ticaret konu başlıklı çevrimiçi program gerçekleştirildi. Programda, “Kurumsal Hayattaki Gelişmeler, Dijitalleşme, E-Ticaret, İnsan Yönetimi ve Gelecek Öngörüleri” başlıkları ele alındı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, 2020 yılında hayata geçirdiği “Dijital Liderler Mersin’de Projesi”ne tüm hızıyla devam ediyor.  Bu kapsamda gerçekleştirilen ve LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yis’in konuk olduğu çevrimiçi programın konusu “Geleceğin İş Dünyası ve E-Ticaret” oldu.

İş dünyasının geleceği dijital dönüşümde

Kariyer Merkezi’nin çevrimiçi programında, dijital dönüşüm sürecinin en fazla etkilediği konuların başında gelen “Geleceğin Çalışma Hayatı ve E- Ticaret” konusu gündeme alındı. LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yis’in konuk olduğu çevrimiçi programda “Kurumsal Hayattaki Gelişmeler, Dijitalleşme, E-Ticaret, İnsan Yönetimi ve Gelecek Öngörüleri” konu başlıkları ele alındı.

Kariyer Merkezi: Kurumsal hayatın çözüm ortağı

2021’de gerçekleştirilen projelere değinen Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, bir yandan Dijital Liderler Mersin’de Projesi’ni devam ettirdiklerini, diğer yandan da yeni projeler için İŞKUR ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokollerine imza attıklarını söyledi. Özada, Yetenek Dönüşüm Projesi’yle adaylara yönelik “Mesleki Eğitim, Kariyer Rehberliği, İş Arama Danışmanlığı” konusunda destek sağlayacaklarını vurguladı.

Dijital Liderler Mersin’de Projesi’ni 2020 yılında başlattıklarını hatırlatan Özada, özellikle pandemi süreci ile yaşanan dijital devrim konusunda farkındalık uyandırmak amacıyla ulusal ve uluslararası firmaların üst düzey yöneticileri ile iş dünyasını buluşturduklarını belirtti.

İş akışına yeni yöntemleri kazandırmanın önemine değinildi

LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü Ömer Barbaros Yis, gerçekleştirdiği sunumda pandemi sürecinde yaşanan değişime iş dünyasının adapte olmak zorunda olduğunu ve adaptasyon sürecinin hala devam ettiğini belirtti. İş dünyası için “Hız, Kişiselleştirme, Markalaştırılmış İçerik, Samimiyet, İyilik, Yeni Roller”  olmak üzere 6 kavramın yükselişe geçeceğinin altını çizen Yis, ölçülebilir riskler çerçevesinde dene-geliştir felsefesi ile yeni yöntemleri iş akışına kazandırmanın önemine değindi.

Kariyer Merkezi’nin pandemi sürecinin hızlandırdığı dijital dönüşüm sürecinde iş gücü piyasasının dinamiklerini geleceğe hazırlamak üzere bugüne kadar gerçekleştirdiği 17 çevrimiçi programa yaklaşık 1300 kişi katıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.