lösev

Kayınbaba-damat tartışması kanlı bitti: 1 ölü

Sağlık 08.06.2019 - 17:55, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3676+ kez okundu.
 

Kayınbaba-damat tartışması kanlı bitti: 1 ölü

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi, tartıştığı damadını av tüfeği ile vurarak öldürdü. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Baltalı Mahallesi’nde Mahmut E. (58) adlı şahıs, kızına kötü davrandığı iddiasıyla tartıştığı damadı Emrullah Baş’ı av tüfeği ile vurarak öldürdü. Şüpheli şahıs, polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, ceset, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olay yerinde 5 adef boş fişek bulunduğu, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi, tartıştığı damadını av tüfeği ile vurarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Baltalı Mahallesi’nde Mahmut E. (58) adlı şahıs, kızına kötü davrandığı iddiasıyla tartıştığı damadı Emrullah Baş’ı av tüfeği ile vurarak öldürdü. Şüpheli şahıs, polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, ceset, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
Olay yerinde 5 adef boş fişek bulunduğu, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.