lösev

Kaymaz Kick Boks Dünya Şampiyonlarını Kabul Etti

Politika 14.11.2019 - 06:38, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3410+ kez okundu.
 

Kaymaz Kick Boks Dünya Şampiyonlarını Kabul Etti

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz Bosna Hersek'te yapılan Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Gülüzar Kara ve Dünya 3'üncülüğü elde eden Savaş Yüksel'i kabul etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, 19-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek’ in başkenti Saraybosna’ da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonasında mücadele eden Mersinli Milli sporcularımız Gülizar Kara Kadınlar 70 Kg Dünya Şampiyonu, Erkekler 60 Kg Dünya 3'üncülüğü elde etme başarısı gösteren Savaş Yüksel, antrenörleri Nasır Kandemir ve Kahraman Vangölü'nü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar ile birlikte kabul etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz “Bosna Hersek'te düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda büyük başarı elde eden Mersinli Sporcularımızı ve onların bu seviyeye gelmesinde en büyük pay sahibi kıymetli antrenörlerini bayrağımızı uluslararası bir organizasyonda dalgalandırarak bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim." dedi.
Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz Bosna Hersek'te yapılan Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Gülüzar Kara ve Dünya 3'üncülüğü elde eden Savaş Yüksel'i kabul etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, 19-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek’ in başkenti Saraybosna’ da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonasında mücadele eden Mersinli Milli sporcularımız Gülizar Kara Kadınlar 70 Kg Dünya Şampiyonu, Erkekler 60 Kg Dünya 3'üncülüğü elde etme başarısı gösteren Savaş Yüksel, antrenörleri Nasır Kandemir ve Kahraman Vangölü'nü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar ile birlikte kabul etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz
“Bosna Hersek'te düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda büyük başarı elde eden Mersinli Sporcularımızı ve onların bu seviyeye gelmesinde en büyük pay sahibi kıymetli antrenörlerini bayrağımızı uluslararası bir organizasyonda dalgalandırarak bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.