lösev

KENTSEV’de Mersin Büyükşehir Belediyesinin iki projesine ödül

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2022 - 12:13, Güncelleme: 04.06.2022 - 10:43 8934+ kez okundu.
 

KENTSEV’de Mersin Büyükşehir Belediyesinin iki projesine ödül

KENTSEV’de Mersin Büyükşehir Belediyesinin iki projesine ödül

Mersin Büyükşehir Belediyesinin akıllı şehircilik alanında hayata geçirdiği vizyon projesi “Teksin Mersin” ve kent cazibesini artıran “Merkez Projesi”, Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) liderliğinde Management Plus tarafından organize edilen ‘7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ödüle layık görüldü.KENTSEV liderliğinde Management Plus tarafından organize edilen ‘7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’, bu yıl ‘Çevresel Sürdürülebilirliğe Dayalı Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler’ ana temasıyla gerçekleştirildi. Etkinlik çerçevesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesinin başvuruda bulunduğu 2 proje farklı dallarda ödüle layık görüldü.Büyükşehir Belediyesinin “Merkez Projesi”, ‘En İyi Kentsel Tasarım ve Yenileme Yapan Belediye Ödülü’, “Teksin Mersin” projesi de ‘En İyi Akıllı Şehir Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye Ödülü’ aldı. İstanbul’da düzenlenen etkinlikte ödülleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mustafa Berat Yerman aldı.
KENTSEV’de Mersin Büyükşehir Belediyesinin iki projesine ödül
Mersin Büyükşehir Belediyesinin akıllı şehircilik alanında hayata geçirdiği vizyon projesi “Teksin Mersin” ve kent cazibesini artıran “Merkez Projesi”, Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) liderliğinde Management Plus tarafından organize edilen ‘7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ödüle layık görüldü.
KENTSEV liderliğinde Management Plus tarafından organize edilen ‘7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’, bu yıl ‘Çevresel Sürdürülebilirliğe Dayalı Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler’ ana temasıyla gerçekleştirildi. Etkinlik çerçevesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesinin başvuruda bulunduğu 2 proje farklı dallarda ödüle layık görüldü.
Büyükşehir Belediyesinin “Merkez Projesi”, ‘En İyi Kentsel Tasarım ve Yenileme Yapan Belediye Ödülü’, “Teksin Mersin” projesi de ‘En İyi Akıllı Şehir Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye Ödülü’ aldı. İstanbul’da düzenlenen etkinlikte ödülleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mustafa Berat Yerman aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.