lösev

KIRBIYIK TARSUS İDMANYURDU MARKASI ŞEREFLİ BİR MARKADIR

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 12.03.2021 - 12:15, Güncelleme: 12.03.2021 - 12:15 3876+ kez okundu.
 

KIRBIYIK TARSUS İDMANYURDU MARKASI ŞEREFLİ BİR MARKADIR

KIRBIYIK TARSUS İDMANYURDU MARKASI ŞEREFLİ BİR MARKADIR

Tarsus İdmanyurdu kulüp başkanı Şahin Kırbıyık “Tarsus idmanyurdu markası şerefli bir markadır . Tüm hakları kulübümüze aittir. Kulübümüzün resmi izni olmadan kimse kullanamayacak, atkı, forma veya iş yerlerinde kullananlar için yasal işlem başlatılacaktır.” dedi. STORE AÇILACAK TİY kulüp başkanı Şahin Kırbıyık, ilk iş olarak taraftarın sesine kulak vererek en kısa zamanda kentte TİY ürünlerinin satılacağı store açılacağının müjdesini verdi. Kırbıyık “Taraftarımızın TİY ürünlerini satın alabileceği store mağazaları açacağız. Hazırlıklar başladı.  Bir ay içinde en az iki store açılışı yapılacak” dedi.
KIRBIYIK TARSUS İDMANYURDU MARKASI ŞEREFLİ BİR MARKADIR

Tarsus İdmanyurdu kulüp başkanı Şahin Kırbıyık

“Tarsus idmanyurdu markası şerefli bir markadır . Tüm hakları kulübümüze aittir. Kulübümüzün resmi izni olmadan kimse kullanamayacak, atkı, forma veya iş yerlerinde kullananlar için yasal işlem başlatılacaktır.”

dedi.

STORE AÇILACAK

TİY kulüp başkanı Şahin Kırbıyık, ilk iş olarak taraftarın sesine kulak vererek en kısa zamanda kentte TİY ürünlerinin satılacağı store açılacağının müjdesini verdi. Kırbıyık

“Taraftarımızın TİY ürünlerini satın alabileceği store mağazaları açacağız. Hazırlıklar başladı.  Bir ay içinde en az iki store açılışı yapılacak”

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.