lösev

Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoyun dostluğu bitti

Magazin (BH) - BLOK HABER | 22.03.2021 - 17:22, Güncelleme: 22.03.2021 - 17:22 6938+ kez okundu.
 

Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoyun dostluğu bitti

Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoyun dostluğu bitti

Uzun yıllardır dost olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy'dan şaşırtıcı bir hamle geldi. İkili, sosyal medyada birbirlerini sildi. Geçtiğimiz senelerde tatillerini bile birlikte yapmayı tercih eden yakın dostlar Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. SIKI DOSTLUKTA KRİZ ÇIKTI İkilinin arasında kriz yaşadıkları öne sürüldü. Tatlıtuğ ile Ulusoy'un sosyal medyada birbirlerini takipten çıkması da dedikoduları alevlendirdi. İKİSİNDEN DE BİR AÇIKLAMA YOK İkilinin birbirlerini silmesi, "Arkadaşlık bitti mi?" şeklinde yorumlandı. Oyunculardan, konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. BAŞAK DİZER VE DUYGU SARIŞIN'A TAKİBE DEVAM Son olarak Kağıttan Hayatlar adlı film ile adından söz ettiren Ulusoy'un, Kıvanç Tatlıtuğ'un 2016 yılında nikah masasına oturduğu stilist eşi Başak Dizer'i silmediği görüldü. Dizer'in ise Ulusoy'un aşk yaşadığı oyuncu Duygu Sarışın'ı hala takip etmesi gözlerden kaçmadı.  
Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoyun dostluğu bitti


Uzun yıllardır dost olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy'dan şaşırtıcı bir hamle geldi. İkili, sosyal medyada birbirlerini sildi.
Geçtiğimiz senelerde tatillerini bile birlikte yapmayı tercih eden yakın dostlar Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
SIKI DOSTLUKTA KRİZ ÇIKTI
İkilinin arasında kriz yaşadıkları öne sürüldü.
Tatlıtuğ ile Ulusoy'un sosyal medyada birbirlerini takipten çıkması da dedikoduları alevlendirdi.
İKİSİNDEN DE BİR AÇIKLAMA YOK
İkilinin birbirlerini silmesi, "Arkadaşlık bitti mi?" şeklinde yorumlandı. Oyunculardan, konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.
BAŞAK DİZER VE DUYGU SARIŞIN'A TAKİBE DEVAM
Son olarak Kağıttan Hayatlar adlı film ile adından söz ettiren Ulusoy'un, Kıvanç Tatlıtuğ'un 2016 yılında nikah masasına oturduğu stilist eşi Başak Dizer'i silmediği görüldü.
Dizer'in ise Ulusoy'un aşk yaşadığı oyuncu Duygu Sarışın'ı hala takip etmesi gözlerden kaçmadı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.