lösev

Konya'da Başkan Altay yılın ilk ziyaretini öğrencilere yaptı

02.01.2023 - 14:43, Güncelleme: 02.01.2023 - 14:43 2012+ kez okundu.
 

Konya'da Başkan Altay yılın ilk ziyaretini öğrencilere yaptı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okul ziyaretleri kapsamında öğrencilerle buluşmayı sürdürüyor.KONYA (İGFA) - Kozağaç Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile Meram Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti. Öğrencilere başarılar dileyen Başkan Altay, “2022’nin son günlerinde Konya Bilim Merkezi’mizde üniversiteli gençlerimizle buluşmuştuk. 2023’ün de ilk ziyaretini yine öğrencilerimize yaptık. Şehrimizin iki değerli okulunda daha liseli gençlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum. Onlara başarı yolunu açmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bugün bizleri en güzel şekilde misafir eden okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okul ziyaretleri kapsamında öğrencilerle buluşmayı sürdürüyor.

KONYA (İGFA) - Kozağaç Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile Meram Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti.

Öğrencilere başarılar dileyen Başkan Altay, “2022’nin son günlerinde Konya Bilim Merkezi’mizde üniversiteli gençlerimizle buluşmuştuk. 2023’ün de ilk ziyaretini yine öğrencilerimize yaptık. Şehrimizin iki değerli okulunda daha liseli gençlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum. Onlara başarı yolunu açmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bugün bizleri en güzel şekilde misafir eden okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.