lösev

Koronavirüslü hastaların taşınması ve iki öğün sıcak yemek hizmeti devam ediyor

Sağlık (BH) - BLOK HABER | 20.01.2021 - 12:31, Güncelleme: 20.01.2021 - 12:31 4422+ kez okundu.
 

Koronavirüslü hastaların taşınması ve iki öğün sıcak yemek hizmeti devam ediyor

Koronavirüslü hastaların taşınması ve iki öğün sıcak yemek hizmeti devam ediyor

Koronavirüslü hastaların taşınması ve iki öğün sıcak yemek hizmeti devam ediyor   Büyükşehir, Covid-19 salgınında sosyal belediyecilik anlayışını sürdürüyor   Adana Büyükşehir Belediyesi zor günlerin yaşandığı salgın sürecinde toplumun her kesimine destek olmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. HASTA NAKİL ARACI Covit-19 vakalarının arttığı günlerde testi pozitif çıkan vatandaşların evden hastaneye, hastaneden eve taşınması amacıyla hayata geçirilen “Covid-19 Pozitif Hasta Nakil Aracı” uygulaması devam ediyor. Belediyenin ALO 153 hattına müracaat eden vatandaşların taşınmalarında kullanılan özel donanımlı ve izolasyonu sağlanan araçlar, vatandaşların hastaneye gitmesi ve evlerine dönmesi sırasında virüsün yayılmasını önleme amacıyla hazırlandı. YEMEK DESTEĞİ SÜRÜYOR Adana Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi sürecinde virüsle mücadelede ve sosyal belediyecilikteki önemli uygulamalarından biri de evlere yemek dağıtımı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatıyla verilen hizmet kapsamında; Derman ekipleri tarafından her gün 5 bin dolayında vatandaşa yemek dağıtılıyor. Özellikle testi pozitif çıkan ve evlerinde izolasyonda bulunanlar ile sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üzerindeki vatandaşlara sabah kahvaltısı ve sıcak yemek dağıtılıyor.
Koronavirüslü hastaların taşınması ve iki öğün sıcak yemek hizmeti devam ediyor

Koronavirüslü hastaların taşınması ve iki öğün sıcak yemek hizmeti devam ediyor

 

Büyükşehir, Covid-19 salgınında sosyal belediyecilik anlayışını sürdürüyor

 

Adana Büyükşehir Belediyesi zor günlerin yaşandığı salgın sürecinde toplumun her kesimine destek olmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HASTA NAKİL ARACI

Covit-19 vakalarının arttığı günlerde testi pozitif çıkan vatandaşların evden hastaneye, hastaneden eve taşınması amacıyla hayata geçirilen “Covid-19 Pozitif Hasta Nakil Aracı” uygulaması devam ediyor. Belediyenin ALO 153 hattına müracaat eden vatandaşların taşınmalarında kullanılan özel donanımlı ve izolasyonu sağlanan araçlar, vatandaşların hastaneye gitmesi ve evlerine dönmesi sırasında virüsün yayılmasını önleme amacıyla hazırlandı.

YEMEK DESTEĞİ SÜRÜYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi sürecinde virüsle mücadelede ve sosyal belediyecilikteki önemli uygulamalarından biri de evlere yemek dağıtımı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatıyla verilen hizmet kapsamında;

Derman ekipleri tarafından her gün 5 bin dolayında vatandaşa yemek dağıtılıyor. Özellikle testi pozitif çıkan ve evlerinde izolasyonda bulunanlar ile sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üzerindeki vatandaşlara sabah kahvaltısı ve sıcak yemek dağıtılıyor.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.