lösev

Köye inen ayılar kovanlara saldırdı

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 03.04.2021 - 11:29, Güncelleme: 03.04.2021 - 11:29 5045+ kez okundu.
 

Köye inen ayılar kovanlara saldırdı

Zonguldak’ta Çağlı köyünde Sezai Cin’e ait arı kovanlarına ayılar saldırdı.Zonguldak’ta Merkez bağlı Çağlı Köyünde aracılıkla uğraşan Sezai Cin’in kovanlarına dün akşam saatlerinde ayılar saldırdı. Ayıların kovanlara saldırmasının ardından birçok kovanda maddi zarar oluştu.Öte yandan aynı olayın geçtiğimiz günlerde de yaşandığı öğrenildi. Ayıların köye inmesinin ardından köylü, büyük panik yaşadı.Çağlı Köyü Muhtarı Oktay Arslan, "Yine ayı felaketi dün akşam geç saatlerde merkez çağlı köyümüzde arıcılık yapan Sezai Cin kardeşimizin arı kovanlarını maalesef zarar vermiştir bir an önce yetkililerin bu çözüme el atmaları gerekmektedir bugün arıya zarar veren yarın Allah göstermesin insanlara ve diğer hayvanlara da zarar verebilir" dedi.
Zonguldak’ta Çağlı köyünde Sezai Cin’e ait arı kovanlarına ayılar saldırdı.
Zonguldak’ta Merkez bağlı Çağlı Köyünde aracılıkla uğraşan Sezai Cin’in kovanlarına dün akşam saatlerinde ayılar saldırdı. Ayıların kovanlara saldırmasının ardından birçok kovanda maddi zarar oluştu.
Öte yandan aynı olayın geçtiğimiz günlerde de yaşandığı öğrenildi. Ayıların köye inmesinin ardından köylü, büyük panik yaşadı.
Çağlı Köyü Muhtarı Oktay Arslan, "Yine ayı felaketi dün akşam geç saatlerde merkez çağlı köyümüzde arıcılık yapan Sezai Cin kardeşimizin arı kovanlarını maalesef zarar vermiştir bir an önce yetkililerin bu çözüme el atmaları gerekmektedir bugün arıya zarar veren yarın Allah göstermesin insanlara ve diğer hayvanlara da zarar verebilir" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.