lösev

Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Genel (BH) - BLOK HABER | 26.11.2020 - 15:19, Güncelleme: 26.11.2020 - 15:19 3087+ kez okundu.
 

Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman dizisi atv'nin sevilen dizileri arasında yer alıyor. 25 Kasım akşamı Kuruluş Osman 35. bölümüyle ekrana geldi. İzleyiciler Kuruluş Osman'ın 36. bölüm fragmanını merak ediyor. Peki ama Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? haber metninin boyutu   haber metnini yazdır  Reyting listesinde üst sıralarda yer alan Kuruluş Osman dizisi 25 Kasım akşamı 35. bölümüyle ekrana geldi. Kuruluş Osman'ın bugünkü bölümü de seyirciyi ekran başına kilitledi. Kuruluş Osman’da bu hafta Bala Hatun, Osman Bey tarafından Targun Hatun'u izlemekle görevlendirilirken, Aygül, Hazal Hatun'la yüzleşmek için fırsat kollamaktadır. Kuruluş Osman son bölüm izle ve Kuruluş Osman 36. bölüm fragman bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.  Kuruluş Osman 35. bölüm izle Zekice bir planla kaleye girerek Nikola'yı gafil avlayan Osman Bey, Bizans'a beklemedikleri bir darbe indirir. Flatyos, Osman Bey'in bu hamlesine cevaben en iyi adamlarını toplayarak Söğüt'e saldırı düzenlemek üzere harekete geçer. İnegöl'ü ele geçirmek amacındaki Yavlak Arslan ise Osman Bey'in tüm itirazlarına rağmen zaman kazanmak için Savcı Bey ve Dündar Bey'i elçi olarak Kulucahisar'a gönderir. Bala Hatun, Osman Bey tarafından Targun Hatun'u izlemekle görevlendirilirken, Aygül, Hazal Hatun'la yüzleşmek için fırsat kollamaktadır. Osman Bey, Söğüt'e yapılacak saldırıya engel olabilecek mi? Nikola ölecek mi? Savcı Bey ve Dündar Bey'i Kulucahisar Kalesi'nde ne bekliyor? Yavlak Arslan, İnegöl Kalesi'ni almayı başarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun'un sırrını çözebilecek mi? Sağlığı kötüye giden Ertuğrul Bey'in akıbeti ne olacak?    
Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman dizisi atv'nin sevilen dizileri arasında yer alıyor. 25 Kasım akşamı Kuruluş Osman 35. bölümüyle ekrana geldi. İzleyiciler Kuruluş Osman'ın 36. bölüm fragmanını merak ediyor. Peki ama Kuruluş Osman 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

haber metninin boyutu  

haber metnini yazdır 

Reyting listesinde üst sıralarda yer alan Kuruluş Osman dizisi 25 Kasım akşamı 35. bölümüyle ekrana geldi. Kuruluş Osman'ın bugünkü bölümü de seyirciyi ekran başına kilitledi. Kuruluş Osman’da bu hafta Bala Hatun, Osman Bey tarafından Targun Hatun'u izlemekle görevlendirilirken, Aygül, Hazal Hatun'la yüzleşmek için fırsat kollamaktadır. Kuruluş Osman son bölüm izle ve Kuruluş Osman 36. bölüm fragman bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Kuruluş Osman 35. bölüm izle


Zekice bir planla kaleye girerek Nikola'yı gafil avlayan Osman Bey, Bizans'a beklemedikleri bir darbe indirir. Flatyos, Osman Bey'in bu hamlesine cevaben en iyi adamlarını toplayarak Söğüt'e saldırı düzenlemek üzere harekete geçer. İnegöl'ü ele geçirmek amacındaki Yavlak Arslan ise Osman Bey'in tüm itirazlarına rağmen zaman kazanmak için Savcı Bey ve Dündar Bey'i elçi olarak Kulucahisar'a gönderir. Bala Hatun, Osman Bey tarafından Targun Hatun'u izlemekle görevlendirilirken, Aygül, Hazal Hatun'la yüzleşmek için fırsat kollamaktadır. Osman Bey, Söğüt'e yapılacak saldırıya engel olabilecek mi? Nikola ölecek mi? Savcı Bey ve Dündar Bey'i Kulucahisar Kalesi'nde ne bekliyor? Yavlak Arslan, İnegöl Kalesi'ni almayı başarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun'un sırrını çözebilecek mi? Sağlığı kötüye giden Ertuğrul Bey'in akıbeti ne olacak?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.