lösev

Limonlu’ya pazar yeri

Genel 24.05.2019 - 10:50, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2659+ kez okundu.
 

Limonlu’ya pazar yeri

Erdemli Belediyesi tarafından Limonlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan modern pazaryerinin kura çekimi gerçekleştirilerek pazarcı esnafına yerleri tahsis edildi.Kapalı pazaryerinin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Halkımız kışın çamurlu, yazın tozlu sokak ortalarındaki çağdışı pazaryerlerinden kurtulmalı dedik ve bu anlamda tek tek, belde belde modern, şık kapalı pazaryerlerimizi halkımıza armağan ettik. Pazarcı esnafımız için de aynı durum geçerli. Pazarcı esnafımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımız, yazın güneşten, kışın yağmur ve çamurdan etkilenmeden daha konforlu ve modern bir pazaryerinde alışveriş yapabilecek" dedi."Görevimiz icabı toplumun her kesimini düşünmek mecburiyetindeyiz" diyen Tollu, "Bu hizmetle pazarcı esnafımızın naylon çadırlar altında zor çalışma koşullarında çalışmaktan kurtarıyoruz. Daha önce hizmete sunduğumuz modern kapalı pazaryerlerinde bunun örneğini görebilirsiniz. Erdemli’de pazarcı esnafı sağlık ve temizlik şartlarına uygun, tuvaleti, lavabosu olan, güneşten yağmurdan etkilenmeden huzur içerisinde alış veriş yapılan bir alanda çalışıyorlar. Tüm beldelerimizde bu hizmetin aynısını gerçekleştirdik. Şimdiden hayırlı uğurlu ve bereketli olsun" ifadelerini kullandı.
Erdemli Belediyesi tarafından Limonlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan modern pazaryerinin kura çekimi gerçekleştirilerek pazarcı esnafına yerleri tahsis edildi.
Kapalı pazaryerinin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Halkımız kışın çamurlu, yazın tozlu sokak ortalarındaki çağdışı pazaryerlerinden kurtulmalı dedik ve bu anlamda tek tek, belde belde modern, şık kapalı pazaryerlerimizi halkımıza armağan ettik. Pazarcı esnafımız için de aynı durum geçerli. Pazarcı esnafımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımız, yazın güneşten, kışın yağmur ve çamurdan etkilenmeden daha konforlu ve modern bir pazaryerinde alışveriş yapabilecek" dedi.
"Görevimiz icabı toplumun her kesimini düşünmek mecburiyetindeyiz" diyen Tollu, "Bu hizmetle pazarcı esnafımızın naylon çadırlar altında zor çalışma koşullarında çalışmaktan kurtarıyoruz. Daha önce hizmete sunduğumuz modern kapalı pazaryerlerinde bunun örneğini görebilirsiniz. Erdemli’de pazarcı esnafı sağlık ve temizlik şartlarına uygun, tuvaleti, lavabosu olan, güneşten yağmurdan etkilenmeden huzur içerisinde alış veriş yapılan bir alanda çalışıyorlar. Tüm beldelerimizde bu hizmetin aynısını gerçekleştirdik. Şimdiden hayırlı uğurlu ve bereketli olsun" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.