lösev

Lise öğrencilerine "depresyon ve kaygı" konulu eğitim

Sanat 09.10.2019 - 10:10, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2716+ kez okundu.
 

Lise öğrencilerine "depresyon ve kaygı" konulu eğitim

Mersin’in Erdemli ilçesinde lise öğrencilerine yönelik ‘Depresyon ve kaygı bozuklukları’ konulu eğitim verildi.Erdemli Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitim Alanı tarafından organize edilen eğitime konuşmacı olarak Yrd. Doç. Dr. Veli Yıldırım katıldı.Öğrencilere hitaben konuşan Yıldırım, “Kaygılarımızla başa çıkabilmek için olayları gözümüzde büyütmeyelim. Unutmayalım ki kişinin karşısındaki en büyük engel kendisidir. Kendimizi başarmaya odaklamalıyız ve başaracağımıza inanmalıyız” dedi.Bu tür eğitimlerin faydalı olacağına inandığını da dile getiren Yrd. Doç. Dr. Veli Yıldırım, eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen okul müdürü Mustafa Tat ve alan şefi Zeynep Dere’ye teşekkür etti.
Mersin’in Erdemli ilçesinde lise öğrencilerine yönelik ‘Depresyon ve kaygı bozuklukları’ konulu eğitim verildi.
Erdemli Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitim Alanı tarafından organize edilen eğitime konuşmacı olarak Yrd. Doç. Dr. Veli Yıldırım katıldı.
Öğrencilere hitaben konuşan Yıldırım, “Kaygılarımızla başa çıkabilmek için olayları gözümüzde büyütmeyelim. Unutmayalım ki kişinin karşısındaki en büyük engel kendisidir. Kendimizi başarmaya odaklamalıyız ve başaracağımıza inanmalıyız” dedi.
Bu tür eğitimlerin faydalı olacağına inandığını da dile getiren Yrd. Doç. Dr. Veli Yıldırım, eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen okul müdürü Mustafa Tat ve alan şefi Zeynep Dere’ye teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.