lösev

Liseli Gençlerden Münazara Yarışması

Erdemli (BH) - BLOK HABER | 27.05.2022 - 14:28, Güncelleme: 27.05.2022 - 14:28 8469+ kez okundu.
 

Liseli Gençlerden Münazara Yarışması

Liseli Gençlerden Münazara Yarışması

Erdemli’de liselerarası “İnsan mı doğaya hakim?” “Doğa mı insana hakim?” konulu münazara yarışması yapıldı, heyecanın dorukta olduğu yarışmada liseli gençler kıyasıya yarıştı.   Erdemli Belediyesi ve Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen münazara yarışmasında amaç ise gençlere doğa bilinci aşılanırken özgüvenlerinin de artması hedefleniyor. Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen münazara yarışmasında gençler salonu ise tıklım tıklım doldurdu. Yarışmada ekipler, savundukları ya da karşı çıktıkları görüş hakkındaki bilgilerine, hitabet gücüne, vücut dilini kullanma becerilerine ve ikna kabiliyetlerine göre değerlendirildi. Öğretmen ve arkadaşlarının yalnız bırakmadığı liseli gençler, görüşleriyle ve kürsüde sergiledikleri hitabet yetenekleriyle izleyenlerden tam not aldı. Heyecan fırtınasının estiği finalin sonunda şampiyonluğa Erdemli Anadolu Lisesi ulaştı. Öte yandan dereceye giren öğrenciler, Erdemli Belediyesi tarafından tablet ve akıllı saatlerle ödüllendirilirken, programa Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Dölek, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, basın mensupları, aileler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Liseli Gençlerden Münazara Yarışması

Erdemli’de liselerarası “İnsan mı doğaya hakim?” “Doğa mı insana hakim?” konulu münazara yarışması yapıldı, heyecanın dorukta olduğu yarışmada liseli gençler kıyasıya yarıştı.  

Erdemli Belediyesi ve Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen münazara yarışmasında amaç ise gençlere doğa bilinci aşılanırken özgüvenlerinin de artması hedefleniyor. Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen münazara yarışmasında gençler salonu ise tıklım tıklım doldurdu.

Yarışmada ekipler, savundukları ya da karşı çıktıkları görüş hakkındaki bilgilerine, hitabet gücüne, vücut dilini kullanma becerilerine ve ikna kabiliyetlerine göre değerlendirildi.

Öğretmen ve arkadaşlarının yalnız bırakmadığı liseli gençler, görüşleriyle ve kürsüde sergiledikleri hitabet yetenekleriyle izleyenlerden tam not aldı. Heyecan fırtınasının estiği finalin sonunda şampiyonluğa Erdemli Anadolu Lisesi ulaştı.

Öte yandan dereceye giren öğrenciler, Erdemli Belediyesi tarafından tablet ve akıllı saatlerle ödüllendirilirken, programa Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Dölek, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, basın mensupları, aileler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.