lösev

MASKİ nin Çalışmaları İle Nefes Alıyoruz

Genel (BH) - BLOK HABER | 07.07.2021 - 16:18, Güncelleme: 07.07.2021 - 16:18 2480+ kez okundu.
 

MASKİ nin Çalışmaları İle Nefes Alıyoruz

MASKİ nin Çalışmaları İle Nefes Alıyoruz

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesinde 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, “MASKİ’nin çalışmaları ile nefes alıyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı bir çevre oluşumuna katkı sağlamak ve ekolojik dengeyi korumak adına çalışmalarını sürdürüyor. Dere temizliklerine ara vermeden devam eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesinde 3 kilometrelik dere temizlik çalışması yaptı. Tamamlanan çalışmalar ile dere etrafında bulunan tarım arazileri taşkın tehlikesine karşı korumaya alındı. Dere yatağında biriken zararlı maddelerin de uzaklaştırıldığı çalışma ile bölgedeki vatandaşlar da nefes aldı. Ozanca Mahallesinden Cengiz Ergün e teşekkür Ozanca Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, “Mahallemizin içinden de geçen dere yatağında özellikle yağışlı havalarda taşma oluyor, vatandaşlarımızın yaşam alanı ve tarım arazilerini su basıyordu. MASKİ ekipleri büyük bir emekle durmadan çalışarak kısa sürede gereken temizliği yaptı. Bu çalışmaların büyük öneme sahip olduğunu düşünü-yorum. MASKİ’nin çalışmaları ile nefes alıyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.
MASKİ nin Çalışmaları İle Nefes Alıyoruz

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesinde 3 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, “MASKİ’nin çalışmaları ile nefes alıyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı bir çevre oluşumuna katkı sağlamak ve ekolojik dengeyi korumak adına çalışmalarını sürdürüyor. Dere temizliklerine ara vermeden devam eden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesinde 3 kilometrelik dere temizlik çalışması yaptı. Tamamlanan çalışmalar ile dere etrafında bulunan tarım arazileri taşkın tehlikesine karşı korumaya alındı. Dere yatağında biriken zararlı maddelerin de uzaklaştırıldığı çalışma ile bölgedeki vatandaşlar da nefes aldı.

Ozanca Mahallesinden Cengiz Ergün e teşekkür

Ozanca Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, “Mahallemizin içinden de geçen dere yatağında özellikle yağışlı havalarda taşma oluyor, vatandaşlarımızın yaşam alanı ve tarım arazilerini su basıyordu. MASKİ ekipleri büyük bir emekle durmadan çalışarak kısa sürede gereken temizliği yaptı. Bu çalışmaların büyük öneme sahip olduğunu düşünü-yorum. MASKİ’nin çalışmaları ile nefes alıyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.