lösev

MDOB, ‘Arşın Mal Alan’ operetini sahneliyor

16.10.2019 - 13:25, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2674+ kez okundu.
 

MDOB, ‘Arşın Mal Alan’ operetini sahneliyor

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Azeri besteci Üzeyir Hacıbeyov’un ‘Arşın Mal Alan’ operetini sahneleyecek.MDOB’dan yapılan açıklamaya göre, Arşın Mal Alan opereti Kültür Merkezinde 17 Ekim 2019 Perşembe akşamı sanatseverlerle buluşacak. Eserin orkestra ve koro şefliğini Anıl Aydın, rejisörlüğünü Melih Öztürk, rejisör yardımcılığını Soner Fahlioğulları ve koreografisini Berna Turhan İleri yapıyor. Dekor ve kostüm tasarımlarını Alev Tol, ışık tasarımını ise Barış Arslan üsleniyor.Eserde başlıca rolleri Ayşegül Devrim Dinçer, Baran Taner, Hakan Yıldız, Özlem Pamuk, Korhan Dinçer, Ayşin Alev Lal, Orhan Güllüler ve Zeynep Özgür Yılmaz paylaşıyor.
Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Azeri besteci Üzeyir Hacıbeyov’un ‘Arşın Mal Alan’ operetini sahneleyecek.
MDOB’dan yapılan açıklamaya göre, Arşın Mal Alan opereti Kültür Merkezinde 17 Ekim 2019 Perşembe akşamı sanatseverlerle buluşacak. Eserin orkestra ve koro şefliğini Anıl Aydın, rejisörlüğünü Melih Öztürk, rejisör yardımcılığını Soner Fahlioğulları ve koreografisini Berna Turhan İleri yapıyor. Dekor ve kostüm tasarımlarını Alev Tol, ışık tasarımını ise Barış Arslan üsleniyor.
Eserde başlıca rolleri Ayşegül Devrim Dinçer, Baran Taner, Hakan Yıldız, Özlem Pamuk, Korhan Dinçer, Ayşin Alev Lal, Orhan Güllüler ve Zeynep Özgür Yılmaz paylaşıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.