lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİR 9 PLAJDA HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 01.06.2021 - 12:20, Güncelleme: 01.06.2021 - 12:20 2962+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR 9 PLAJDA HAZIRLIKLARA BAŞLADI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR 9 PLAJDA HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin plajlarında yaz sezonu hazırlıkları başladı. Aralarında Kızkalesi’nin de bulunduğu 9 plajda şezlonglardan şemsiyelere, engelli rampalarından kafelere kadar tüm hazırlıklar hızla sürüyor. Yapılan hazırlıklarda hijyen ve sosyal mesafe kuralları ön planda tutuluyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen 9 plajda yaz sezonu hazırlıkları başladı. Ekipler, şezlongları, şemsiyeleri, engelli rampalarını ve kafeleri tatilciler için özenle hazırlıyor. Hijyen ve sosyal mesafe kuralları ön planda tutularak hazırlanan plajlar, bu yıl da tatilin tadını Mersin’de çıkartmayı planlayan tatilcileri bekliyor. Kızkalesi’nin de içinde olduğu plajlar özenle hazırlanıyor Tam kapanma süreci ve sokağa çıkma yasaklarında evlerinde bunalan vatandaşlar yaz sezonunu dört gözle bekledi. Haziran ayının başında açılan yaz sezonunda vatandaşların gözü Akdeniz sahillerine çevrildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, aralarında Kızkalesi’nin de yer aldığı Susanoğlu, Yapraklıkoy, Yemişkumu, Kocahasanlı,  Kumkuyu,  Tırtar, Töbank ve Sultankoy halk plajlarında sezon hazırlıklarına başladı. Sahilde temizlik çalışmalarını tamamlayan ekipler şezlong düzenlemesini de gerçekleştiriyor. Şezlonglar ve şemsiyeler yerini aldı Ekipler, kumsalda sosyal mesafeli adalar oluşturdu. Bu adaların içerisine 2’şer adet şezlong ve bir adet şemsiye yerleştiren ekipler, şezlonglardan şemsiyelere kadar her noktayı dezenfekte etti. WC, soyunma kabinleri, engelli rampaları, kafeler ve daha birçok hizmetin en kaliteli şekilde sunulması için ekipler kolları sıvadı. WC, duş ve soyunma kabinlerinin sayısı arttı Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldız, yeni sezona yenilenmiş bir şekilde başladıklarını vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği WC’lerimizin sayılarını artırdık. Bakımlarını yapıyoruz. Daha düzenli ve daha temiz bir hale getiriyoruz. Duşlarımızı ve soyunma kabinlerimizi de yeniledik, sayılarını artırdık. Onların da düzenli olarak steril kalmalarını sağlıyoruz” dedi. Bu sene 3’ncü mavi bayrak alındı Mavi bayrak sayısını bu sene 2’den 3’e çıkarttıklarını da sözlerine ekleyen Yıldız, “Vatandaşları Türkiye’nin birincisi, Akdeniz’in incisi Mersinimize bekliyoruz” diye konuştu. Türkiye’de büyük takdir toplayan ve bedensel engelli vatandaşların denize girmelerini kolaylaştıran engelli rampalarıyla ilgili de Yıldız, “3 halk plajımızda bulunan engelli rampasını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in destekleriyle 7 halk plajımıza taşımış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR 9 PLAJDA HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin plajlarında yaz sezonu hazırlıkları başladı. Aralarında Kızkalesi’nin de bulunduğu 9 plajda şezlonglardan şemsiyelere, engelli rampalarından kafelere kadar tüm hazırlıklar hızla sürüyor. Yapılan hazırlıklarda hijyen ve sosyal mesafe kuralları ön planda tutuluyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen 9 plajda yaz sezonu hazırlıkları başladı. Ekipler, şezlongları, şemsiyeleri, engelli rampalarını ve kafeleri tatilciler için özenle hazırlıyor. Hijyen ve sosyal mesafe kuralları ön planda tutularak hazırlanan plajlar, bu yıl da tatilin tadını Mersin’de çıkartmayı planlayan tatilcileri bekliyor.

Kızkalesi’nin de içinde olduğu plajlar özenle hazırlanıyor

Tam kapanma süreci ve sokağa çıkma yasaklarında evlerinde bunalan vatandaşlar yaz sezonunu dört gözle bekledi. Haziran ayının başında açılan yaz sezonunda vatandaşların gözü Akdeniz sahillerine çevrildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, aralarında Kızkalesi’nin de yer aldığı Susanoğlu, Yapraklıkoy, Yemişkumu, Kocahasanlı,  Kumkuyu,  Tırtar, Töbank ve Sultankoy halk plajlarında sezon hazırlıklarına başladı. Sahilde temizlik çalışmalarını tamamlayan ekipler şezlong düzenlemesini de gerçekleştiriyor.

Şezlonglar ve şemsiyeler yerini aldı

Ekipler, kumsalda sosyal mesafeli adalar oluşturdu. Bu adaların içerisine 2’şer adet şezlong ve bir adet şemsiye yerleştiren ekipler, şezlonglardan şemsiyelere kadar her noktayı dezenfekte etti. WC, soyunma kabinleri, engelli rampaları, kafeler ve daha birçok hizmetin en kaliteli şekilde sunulması için ekipler kolları sıvadı.

WC, duş ve soyunma kabinlerinin sayısı arttı

Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldız, yeni sezona yenilenmiş bir şekilde başladıklarını vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği WC’lerimizin sayılarını artırdık. Bakımlarını yapıyoruz. Daha düzenli ve daha temiz bir hale getiriyoruz. Duşlarımızı ve soyunma kabinlerimizi de yeniledik, sayılarını artırdık. Onların da düzenli olarak steril kalmalarını sağlıyoruz” dedi.

Bu sene 3’ncü mavi bayrak alındı

Mavi bayrak sayısını bu sene 2’den 3’e çıkarttıklarını da sözlerine ekleyen Yıldız, “Vatandaşları Türkiye’nin birincisi, Akdeniz’in incisi Mersinimize bekliyoruz” diye konuştu. Türkiye’de büyük takdir toplayan ve bedensel engelli vatandaşların denize girmelerini kolaylaştıran engelli rampalarıyla ilgili de Yıldız, “3 halk plajımızda bulunan engelli rampasını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in destekleriyle 7 halk plajımıza taşımış bulunmaktayız” ifadelerine yer verdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.