lösev

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Basketbolcuları Ağırladı

Politika 07.03.2020 - 10:10, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2514+ kez okundu.
 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Basketbolcuları Ağırladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren kız basketbol U18, U14, U12, U11 ve U10 takımı oyuncularıyla bir araya geldi. Şampiyon olan U18 ve 3.’lük kupası alan U14 kız basketbol takımının sporcuları, kazandıkları kupaları Başkan Seçer’e sundu. Seçer, “Sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum ve sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı. [caption id="attachment_20603" align="alignnone" width="1000"] BASKAN SECER, BASKETBOLCULARI AGIRLADI[/caption] “Çıtayı yükseltin, hedefi yüksek tutun” Ziyarette, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur ile basketbol altyapı hocaları Eren Yılmaz ve İbrahim Sağdıç da yer aldı. Sporculara ve altyapı hocalarına hedefleriyle ilgili sorular soran Başkan Seçer, “Daha üstleri hedefleyin. Çıtayı yükseltin, hedefi yüksek tutun. Çok daha iyi noktalarda olabiliriz. Henüz kulübümüz yeni oluştu. Ama iyi başladık. Ne yaptığımızı bilerek gidiyoruz. Günü kurtarmak değil, gerçekten yarınların altyapısını oluşturmak istiyoruz” dedi. [caption id="attachment_20604" align="alignnone" width="1000"] BASKAN SECER, BASKETBOLCULARI AGIRLADI[/caption] Sporcuların, spor yaparken hem kendilerine hem de kentlerine katkı yapacaklarını ifade eden Başkan Seçer, şunları söyledi: “Sporun önemli bir özelliği var, insanları bir araya getirir. Spor kardeşlik, barış, huzur demek. Bu önemli. Diğer taraftan kentinizi, ülkenizi tanıtabilirsiniz. Müsabakalar için farklı illere gidiyorsunuz, gideceksiniz. Orada Mersin’in tanıtımına katkı sunacaksınız. İnşallah uluslararası başarılar için de yurtdışına maçlara gideceksiniz. Orada da Türkiye’nin tanıtımına katkı sunacaksınız. İyi bir kulübe mensupsunuz. Altyapımız gayet iyi. Sizleri gözü gibi koruyan bir başkanınız var. O konuda rahat olun. Hiçbir konuda eksik olmayacak. Hiçbir konuda sizi sıkıntıya sokacak kararların altına imza atmayız. En değerli hocalarımızla yürüyeceğiz. Başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Çok daha güzel başarılara hep beraber yürüyeceğiz. Ondan eminim. Hiçbir kuşkum yok. Sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum ve sizleri çok seviyorum.” Başkan Seçer, ziyaret sonunda minik ve genç basketbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren kız basketbol U18, U14, U12, U11 ve U10 takımı oyuncularıyla bir araya geldi. Şampiyon olan U18 ve 3.’lük kupası alan U14 kız basketbol takımının sporcuları, kazandıkları kupaları Başkan Seçer’e sundu. Seçer, “Sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum ve sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı. [caption id="attachment_20603" align="alignnone" width="1000"]BASKAN SECER, BASKETBOLCULARI AGIRLADI BASKAN SECER, BASKETBOLCULARI AGIRLADI[/caption] “Çıtayı yükseltin, hedefi yüksek tutun” Ziyarette, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur ile basketbol altyapı hocaları Eren Yılmaz ve İbrahim Sağdıç da yer aldı. Sporculara ve altyapı hocalarına hedefleriyle ilgili sorular soran Başkan Seçer, “Daha üstleri hedefleyin. Çıtayı yükseltin, hedefi yüksek tutun. Çok daha iyi noktalarda olabiliriz. Henüz kulübümüz yeni oluştu. Ama iyi başladık. Ne yaptığımızı bilerek gidiyoruz. Günü kurtarmak değil, gerçekten yarınların altyapısını oluşturmak istiyoruz” dedi. [caption id="attachment_20604" align="alignnone" width="1000"]BASKAN SECER, BASKETBOLCULARI AGIRLADI BASKAN SECER, BASKETBOLCULARI AGIRLADI[/caption] Sporcuların, spor yaparken hem kendilerine hem de kentlerine katkı yapacaklarını ifade eden Başkan Seçer, şunları söyledi: “Sporun önemli bir özelliği var, insanları bir araya getirir. Spor kardeşlik, barış, huzur demek. Bu önemli. Diğer taraftan kentinizi, ülkenizi tanıtabilirsiniz. Müsabakalar için farklı illere gidiyorsunuz, gideceksiniz. Orada Mersin’in tanıtımına katkı sunacaksınız. İnşallah uluslararası başarılar için de yurtdışına maçlara gideceksiniz. Orada da Türkiye’nin tanıtımına katkı sunacaksınız. İyi bir kulübe mensupsunuz. Altyapımız gayet iyi. Sizleri gözü gibi koruyan bir başkanınız var. O konuda rahat olun. Hiçbir konuda eksik olmayacak. Hiçbir konuda sizi sıkıntıya sokacak kararların altına imza atmayız. En değerli hocalarımızla yürüyeceğiz. Başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Çok daha güzel başarılara hep beraber yürüyeceğiz. Ondan eminim. Hiçbir kuşkum yok. Sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum ve sizleri çok seviyorum.” Başkan Seçer, ziyaret sonunda minik ve genç basketbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.