lösev

Mersin Büyükşehir Belediyesi Berat Kandili’nde 15 bin kandil simidi dağıttı

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2023 - 10:22, Güncelleme: 07.03.2023 - 10:02 3367+ kez okundu.
 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Berat Kandili’nde 15 bin kandil simidi dağıttı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Berat Kandili’nde 15 bin kandil simidi dağıttı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla vatandaşların kandilini kutlayarak, toplamda 15 bin kandil simidi dağıttı.Mersin Büyükşehir Belediyesi, kandillerde simit dağıtımı geleneğini Berat Kandili’nde de sürdürdü. Hem cami çıkışlarında vatandaşlara hem Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan geçici barınma alanlarında hem de Mersin genelindeki barınma alanlarında konaklayan depremzedelere kandil simitleri ulaştırıldı.Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri, her sene olduğu gibi bu sene de yatsı namazının ardından vatandaşlara kandil simidi dağıtımı yaptı. Tarsus’tan Anamur’a kadar 13 ilçede vatandaşlar yatsı namazı sonrası Büyükşehir’in kandil simidi ikramıyla karşılaştı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Berat Kandili’nde 15 bin kandil simidi dağıttı
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla vatandaşların kandilini kutlayarak, toplamda 15 bin kandil simidi dağıttı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, kandillerde simit dağıtımı geleneğini Berat Kandili’nde de sürdürdü. Hem cami çıkışlarında vatandaşlara hem Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan geçici barınma alanlarında hem de Mersin genelindeki barınma alanlarında konaklayan depremzedelere kandil simitleri ulaştırıldı.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri, her sene olduğu gibi bu sene de yatsı namazının ardından vatandaşlara kandil simidi dağıtımı yaptı. Tarsus’tan Anamur’a kadar 13 ilçede vatandaşlar yatsı namazı sonrası Büyükşehir’in kandil simidi ikramıyla karşılaştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.