lösev

Mersin Büyükşehir Belediyesinden ‘Yıldızların Altında’ konseri

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2022 - 12:57, Güncelleme: 20.05.2022 - 09:31 3859+ kez okundu.
 

Mersin Büyükşehir Belediyesinden ‘Yıldızların Altında’ konseri

Mersin Büyükşehir Belediyesinden ‘Yıldızların Altında’ konseri

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yıldızların Altında’ konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından ‘Yıldızların Altında Konseri’ düzenlendi. Konserde Mersinliler keyifli bir akşam yaşadı.Atatürk Parkı içerisindeki Amfi Tiyatroda Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası tarafından gerçekleştirilen konsere Mersinliler yoğun ilgi gösterdi. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel parçalarını, Mersinliler yıldızların altında hep birlikte söyledi. Konser sonunda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, tüm orkestra üyelerini tebrik ederek, şef İlker Bozkurt’a çiçek verdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden ‘Yıldızların Altında’ konseri
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yıldızların Altında’ konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından ‘Yıldızların Altında Konseri’ düzenlendi. Konserde Mersinliler keyifli bir akşam yaşadı.
Atatürk Parkı içerisindeki Amfi Tiyatroda Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası tarafından gerçekleştirilen konsere Mersinliler yoğun ilgi gösterdi. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel parçalarını, Mersinliler yıldızların altında hep birlikte söyledi. Konser sonunda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, tüm orkestra üyelerini tebrik ederek, şef İlker Bozkurt’a çiçek verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.