lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİR GSK ERKEK BASKET TAKIMI ÇEYREK FİNALDE

Spor 28.02.2021 - 19:05, Güncelleme: 28.02.2021 - 19:05 3781+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR GSK ERKEK BASKET TAKIMI ÇEYREK FİNALDE

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Kayserigaz GSKyı 57-48 yenerek çeyrek finale kaldı.

BÜYÜKŞEHİR GSK ERKEK BASKET TAKIMI ÇEYREK FİNALDE ERKEK BASKET TAKIMI, KAYSERİGAZ GSK’YI 57-48 YENDİ Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Kayserigaz GSK’yı 57-48 yenerek çeyrek finale kaldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 3. sıraya yerleşti. Büyükşehir ekibi, evinde ağırladığı Kayserigaz GSK’yı 57-48 skorla yenerek çeyrek finale kaldı. Mersin Büyükşehir ekibi, attığı 3’lük atışlarla 1. periyodu 15-9 önde bitirdi. İkinci periyotta 32-22’lik farkla önde olan Mersin ekibi, üçüncü periyotta arayı açtı ve 46-30’luk skorla periyodu bitirdi. Tüm periyotlarda rahat bir maç çıkaran Mersin GSK, 4. periyotta da öne geçerek maçı 57-48 önde bitirdi. Büyükşehir Erkek Basketbol Takımı, son aldığı galibiyetle çeyrek finale kalmayı başardı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Kayserigaz GSKyı 57-48 yenerek çeyrek finale kaldı.

BÜYÜKŞEHİR GSK ERKEK BASKET TAKIMI ÇEYREK FİNALDE

ERKEK BASKET TAKIMI, KAYSERİGAZ GSK’YI 57-48 YENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Kayserigaz GSK’yı 57-48 yenerek çeyrek finale kaldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 3. sıraya yerleşti. Büyükşehir ekibi, evinde ağırladığı Kayserigaz GSK’yı 57-48 skorla yenerek çeyrek finale kaldı.

Mersin Büyükşehir ekibi, attığı 3’lük atışlarla 1. periyodu 15-9 önde bitirdi. İkinci periyotta 32-22’lik farkla önde olan Mersin ekibi, üçüncü periyotta arayı açtı ve 46-30’luk skorla periyodu bitirdi.

Tüm periyotlarda rahat bir maç çıkaran Mersin GSK, 4. periyotta da öne geçerek maçı 57-48 önde bitirdi. Büyükşehir Erkek Basketbol Takımı, son aldığı galibiyetle çeyrek finale kalmayı başardı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.