lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE YOLLAR HER ZAMAN AÇIK

Genel (BH) - BLOK HABER | 06.05.2022 - 08:44, Güncelleme: 06.05.2022 - 08:44 2288+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE YOLLAR HER ZAMAN AÇIK

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE YOLLAR HER ZAMAN AÇIK

Büyükşehir ekipleri, Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı’nda 212. Cadde ile Çiftçiler Caddesi arasındaki 600 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. Kuzey ve güney şeritte çalışmalarını planlayan ekipler, güney şeritte asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, kenti modern ve konforlu yol ağına kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sorunsuz yollar için kentin dört bir tarafında çalışmalar yürüten ekipler, ulaşımda sorun yaratan yolları zaman kaybetmeden düzelterek, vatandaşların hizmetine sunuyor. Mersinli Ahmet Bulvarı’nda yol çalışması Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı’nda, 212. Cadde ile Çiftçiler Caddesi arasındaki 600 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serim çalışmalarına başlayarak hızla tamamladı. Ekipler, ilk olarak deforme olan yolu freze ile kazıyarak asfalta hazırlık çalışması yaptı. Kuzey ve güney şeritte de çalışmalarını planlayan ekipler, güney şeritte asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Trafiğin aksamaması için çalışmalarına devam eden ekipler, güney şeritte asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolu trafiğe açtı. Ekipler, kuzey şeritte faaliyetlerine devam edecek.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE YOLLAR HER ZAMAN AÇIK

Büyükşehir ekipleri, Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı’nda 212. Cadde ile Çiftçiler Caddesi arasındaki 600 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. Kuzey ve güney şeritte çalışmalarını planlayan ekipler, güney şeritte asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kenti modern ve konforlu yol ağına kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sorunsuz yollar için kentin dört bir tarafında çalışmalar yürüten ekipler, ulaşımda sorun yaratan yolları zaman kaybetmeden düzelterek, vatandaşların hizmetine sunuyor.

Mersinli Ahmet Bulvarı’nda yol çalışması

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Toroslar ilçesi Selçuklar Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı’nda, 212. Cadde ile Çiftçiler Caddesi arasındaki 600 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serim çalışmalarına başlayarak hızla tamamladı.

Ekipler, ilk olarak deforme olan yolu freze ile kazıyarak asfalta hazırlık çalışması yaptı. Kuzey ve güney şeritte de çalışmalarını planlayan ekipler, güney şeritte asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Trafiğin aksamaması için çalışmalarına devam eden ekipler, güney şeritte asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolu trafiğe açtı. Ekipler, kuzey şeritte faaliyetlerine devam edecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.