lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİR KONSERLER İLE EVLERE KONUK OLUYOR

Genel 02.03.2021 - 09:54, Güncelleme: 02.03.2021 - 09:54 4000+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR KONSERLER İLE EVLERE KONUK OLUYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR KONSERLER İLE EVLERE KONUK OLUYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KONSERLER İLE EVLERE KONUK OLUYOR 8 MART’TA KADIN SOLİSTLER SAHNEDE YERİNİ ALACAK TIP BAYRAMI’NDA TÜM ŞARKILAR PANDEMİ SAVAŞÇILARI İÇİN! YEREL SANATÇILAR 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN UNUTULMAZ ŞARKILARI SESLENDİRECEK Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi koordinesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi için bir dizi konsere hazırlanıyor. Yerel sanatçıların destekleneceği konserler, Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. MERSİN Mersin Büyükşehir Belediyesi, pandemi süreci dolayısıyla durma noktasına gelen sanatsal faaliyetleri, online yayınlanmak üzere düzenlenen konserlerle desteklemeyi sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın koordinesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir dizi konser düzenlenecek. Yerel sanatçıların destekleneceği konserler, Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. Büyükşehir’den bir dolu konser! Kadın solistlerin sahne alacağı ve birbirinden güzel eserlerin seslendirileceği 8 Mart Konseri, ‘Fikrimiz Hür, Sesimiz Gür!’ sloganıyla düzenlenecek. Karışık ve güncel pop şarkılarıyla Tamay Özaltun, Müge Köymen ve Nazlıcan sahnedeki yerini alacak. Grup Shaman ise dinleyenlerine dünya müziklerinden seçmeler sunacak. Tıp Bayramı’nda şarkılar sağlık çalışanları için Müzisyen Serdar Keskin önderliğinde ‘Mersin Tabip Odası Doktorlar Korosu’ ile 14 Mart Tıp Bayramı’na özel ‘İyiliğe Şarkılar Konseri’ gerçekleştirilecek. Konserde seslendirilen tüm şarkılar, pandemi sürecinde özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına duyulan minnet ve sevgiyi ifade edecek. 18 Mart Çanakkale Zaferi’ne yaraşır bir konser daha Yerel sanatçılardan Öznur Ekici, Ali Erol, Bedi Şaraplı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası ve solistlerinin katılımıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi için ‘Çanakkale İçimde’ sloganıyla anlamlı bir konser düzenlenecek. Konserde; ‘Çanakkale İçinde’, ‘Ah bir Ataş Ver’, ‘Eledim Eledim’, ‘Estergon Kalesi’ gibi unutulmaz eserler seslendirilecek.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR KONSERLER İLE EVLERE KONUK OLUYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KONSERLER İLE EVLERE KONUK OLUYOR

8 MART’TA KADIN SOLİSTLER SAHNEDE YERİNİ ALACAK

TIP BAYRAMI’NDA TÜM ŞARKILAR PANDEMİ SAVAŞÇILARI İÇİN!

YEREL SANATÇILAR 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN UNUTULMAZ ŞARKILARI SESLENDİRECEK

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi koordinesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi için bir dizi konsere hazırlanıyor. Yerel sanatçıların destekleneceği konserler, Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi, pandemi süreci dolayısıyla durma noktasına gelen sanatsal faaliyetleri, online yayınlanmak üzere düzenlenen konserlerle desteklemeyi sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın koordinesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir dizi konser düzenlenecek. Yerel sanatçıların destekleneceği konserler, Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Büyükşehir’den bir dolu konser!

Kadın solistlerin sahne alacağı ve birbirinden güzel eserlerin seslendirileceği 8 Mart Konseri, ‘Fikrimiz Hür, Sesimiz Gür!’ sloganıyla düzenlenecek. Karışık ve güncel pop şarkılarıyla Tamay Özaltun, Müge Köymen ve Nazlıcan sahnedeki yerini alacak. Grup Shaman ise dinleyenlerine dünya müziklerinden seçmeler sunacak.

Tıp Bayramı’nda şarkılar sağlık çalışanları için

Müzisyen Serdar Keskin önderliğinde ‘Mersin Tabip Odası Doktorlar Korosu’ ile 14 Mart Tıp Bayramı’na özel ‘İyiliğe Şarkılar Konseri’ gerçekleştirilecek. Konserde seslendirilen tüm şarkılar, pandemi sürecinde özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına duyulan minnet ve sevgiyi ifade edecek.

18 Mart Çanakkale Zaferi’ne yaraşır bir konser daha

Yerel sanatçılardan Öznur Ekici, Ali Erol, Bedi Şaraplı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası ve solistlerinin katılımıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi için ‘Çanakkale İçimde’ sloganıyla anlamlı bir konser düzenlenecek. Konserde; ‘Çanakkale İçinde’, ‘Ah bir Ataş Ver’, ‘Eledim Eledim’, ‘Estergon Kalesi’ gibi unutulmaz eserler seslendirilecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.