lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS-ÇAMLIYAYLA KARAYOLU’NUN BAŞLANGIÇ NOKTASINDA KAPSAMLI ÇALIŞMA

Genel (BH) - BLOK HABER | 19.04.2022 - 09:12, Güncelleme: 19.04.2022 - 09:12 2876+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS-ÇAMLIYAYLA KARAYOLU’NUN BAŞLANGIÇ NOKTASINDA KAPSAMLI ÇALIŞMA

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent trafiğini rahatlatacak, ulaşım kolaylığı ve güvenliğini sağlayacak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS-ÇAMLIYAYLA KARAYOLU’NUN BAŞLANGIÇ NOKTASINDA KAPSAMLI ÇALIŞMA   BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, YAZ AYLARINDA YOĞUN KULLANILAN YOLU GİDİŞ-GELİŞ 3 ŞERİTLİ HALE GETİRİYOR   Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, özellikle yaz aylarında yoğun şekilde kullanılan Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası durumundaki Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı ile Gazi Paşa Bulvarı kavşakları arasında kalan 2 kilometrelik kısımda çalışma başlattı. Gidiş-geliş 3 şerit bölünmüş şekilde olacak yola kaldırım döşenerek, bisiklet yolu da yapılacak.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent trafiğini rahatlatacak, ulaşım kolaylığı ve güvenliğini sağlayacak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası konumundaki Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı ile Gazi Paşa Bulvarı kavşakları arasında kalan bölümde genişletme çalışması başlattı.   Yol yapım ekipleri kentin dört bir yanında çalışıyor   Gazipaşa Mahallesi’nden Duatepe’ye, Eski Ömerli Mahallesi’nden Akşemsettin Mahallesi’ne kadar Tarsus’un dört bir noktasında yol yenileme, genişletme ve altyapıyı güçlendirme faaliyetlerine devam eden Büyükşehir ekipleri, bu çalışmalara bir yenisini daha ekledi.   Ekipler, özellikle yaz aylarında yoğun şekilde kullanılan, dar olmasının yanı sıra tek gidiş-geliş nedeniyle trafik sıkışıklığına neden olan Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası konumundaki Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı kavşağı ile Gazi Paşa Bulvarı kavşağı arasında kalan 2 kilometrelik kısımda genişletme çalışması başlattı. Çalışmaların tamamlanmasıyla yol, 35 metre genişliğinde ve gidiş-geliş 3 şerit bölünmüş şekilde olacak. Kaldırımın da döşeneceği yola bisiklet yolu da kazandırılacak.   Tarsus’un yeni yerleşim bölgesi olan Atatürk Mahallesi’nin sınırını oluşturan, Tarsus Üniversitesi’ne gidiş yolu olarak da kullanılan yolun kaymaması için onlarca metre uzunluğunda taş duvar örme işlemi ise hızlı bir şekilde sürdürülüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent trafiğini rahatlatacak, ulaşım kolaylığı ve güvenliğini sağlayacak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS-ÇAMLIYAYLA KARAYOLU’NUN BAŞLANGIÇ NOKTASINDA KAPSAMLI ÇALIŞMA

 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, YAZ AYLARINDA YOĞUN KULLANILAN YOLU GİDİŞ-GELİŞ 3 ŞERİTLİ HALE GETİRİYOR

 

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, özellikle yaz aylarında yoğun şekilde kullanılan Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası durumundaki Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı ile Gazi Paşa Bulvarı kavşakları arasında kalan 2 kilometrelik kısımda çalışma başlattı. Gidiş-geliş 3 şerit bölünmüş şekilde olacak yola kaldırım döşenerek, bisiklet yolu da yapılacak.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent trafiğini rahatlatacak, ulaşım kolaylığı ve güvenliğini sağlayacak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası konumundaki Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı ile Gazi Paşa Bulvarı kavşakları arasında kalan bölümde genişletme çalışması başlattı.

 

Yol yapım ekipleri kentin dört bir yanında çalışıyor

 

Gazipaşa Mahallesi’nden Duatepe’ye, Eski Ömerli Mahallesi’nden Akşemsettin Mahallesi’ne kadar Tarsus’un dört bir noktasında yol yenileme, genişletme ve altyapıyı güçlendirme faaliyetlerine devam eden Büyükşehir ekipleri, bu çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

 

Ekipler, özellikle yaz aylarında yoğun şekilde kullanılan, dar olmasının yanı sıra tek gidiş-geliş nedeniyle trafik sıkışıklığına neden olan Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası konumundaki Ümit Yaşar Oğuzcan Bulvarı kavşağı ile Gazi Paşa Bulvarı kavşağı arasında kalan 2 kilometrelik kısımda genişletme çalışması başlattı. Çalışmaların tamamlanmasıyla yol, 35 metre genişliğinde ve gidiş-geliş 3 şerit bölünmüş şekilde olacak. Kaldırımın da döşeneceği yola bisiklet yolu da kazandırılacak.

 

Tarsus’un yeni yerleşim bölgesi olan Atatürk Mahallesi’nin sınırını oluşturan, Tarsus Üniversitesi’ne gidiş yolu olarak da kullanılan yolun kaymaması için onlarca metre uzunluğunda taş duvar örme işlemi ise hızlı bir şekilde sürdürülüyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.