lösev

MERSİN BÜYÜKŞEHİRE 3 YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ DAHA

Mersin Büyükşehir Belediyesi (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 24.05.2021 - 10:41, Güncelleme: 24.05.2021 - 10:41 2794+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİRE 3 YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ DAHA

MERSİN BÜYÜKŞEHİRE 3 YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ DAHA

22-26 Şubat 2021’de TSE tarafından dış tetkiklere tabi tutulan Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3 yeni yönetim sistemi belgesi daha almaya hak kazandı. Böylece, Büyükşehir’in sahip olduğu yönetim sistemi belgelerinin sayısı 4’e ulaştı. Son olarak alınan 3 belge, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Hasan Gökbel, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Hülya Atila ve Ulaşım Daire Başkanı Ersan Topçuoğlu tarafından Başkan Seçer’e takdim edildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent adına yürüttüğü başarılı çalışmalar dolayısıyla Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 22-26 Şubat 2021 tarihlerinde yapılan tetkikler sonucunda 3 yönetim sistemi belgesi daha almaya hak kazandı. Böylece, Büyükşehir’in sahip olduğu yönetim sistemi belgelerinin sayısı 4’e ulaştı. Büyükşehir’e 3 yönetim sistemi belgesi daha Mersin Büyükşehir Belediyesi, daha önce çevreye verdiği önem ve yürüttüğü çalışmalar sonucunda ‘Çevre Yönetim Sistemi Belgesi’ni almıştı. TSE tarafından yapılan tetkikler sonucunda Mersin Büyükşehir Belediyesi bu kez ‘TSE-ISO-EN-9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’, ‘TSE-TS-ISO-45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ ve ‘TSE-TS-ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı. Belgeler Başkan Seçer’e sunuldu TSE tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin almaya hak kazandığı 3 belge, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e takdim edildi. ‘TSE-ISO-EN-9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, ‘TSE-TS-ISO-45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Hülya Atila, ‘TSE-TS-ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni ise Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu Başkan Seçer’e sundu. TSE’nin dış tetkikleri sonucunda alınan  ‘ISO- 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez alındı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, ayrıca Türkiye’de ‘ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk ve tek belediye olma özelliğini sürdürüyor.
MERSİN BÜYÜKŞEHİRE 3 YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ DAHA

22-26 Şubat 2021’de TSE tarafından dış tetkiklere tabi tutulan Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3 yeni yönetim sistemi belgesi daha almaya hak kazandı. Böylece, Büyükşehir’in sahip olduğu yönetim sistemi belgelerinin sayısı 4’e ulaştı. Son olarak alınan 3 belge, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Hasan Gökbel, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Hülya Atila ve Ulaşım Daire Başkanı Ersan Topçuoğlu tarafından Başkan Seçer’e takdim edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent adına yürüttüğü başarılı çalışmalar dolayısıyla Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 22-26 Şubat 2021 tarihlerinde yapılan tetkikler sonucunda 3 yönetim sistemi belgesi daha almaya hak kazandı. Böylece, Büyükşehir’in sahip olduğu yönetim sistemi belgelerinin sayısı 4’e ulaştı.

Büyükşehir’e 3 yönetim sistemi belgesi daha

Mersin Büyükşehir Belediyesi, daha önce çevreye verdiği önem ve yürüttüğü çalışmalar sonucunda ‘Çevre Yönetim Sistemi Belgesi’ni almıştı. TSE tarafından yapılan tetkikler sonucunda Mersin Büyükşehir Belediyesi bu kez ‘TSE-ISO-EN-9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’‘TSE-TS-ISO-45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ ve ‘TSE-TS-ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Belgeler Başkan Seçer’e sunuldu

TSE tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin almaya hak kazandığı 3 belge, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e takdim edildi. ‘TSE-ISO-EN-9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, ‘TSE-TS-ISO-45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Hülya Atila, ‘TSE-TS-ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni ise Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu Başkan Seçer’e sundu.

TSE’nin dış tetkikleri sonucunda alınan  ‘ISO- 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez alındı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, ayrıca Türkiye’de ‘ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk ve tek belediye olma özelliğini sürdürüyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.