lösev

Mersin de Hareketli Gece

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.03.2021 - 14:55, Güncelleme: 03.03.2021 - 14:55 4375+ kez okundu.
 

Mersin de Hareketli Gece

Mersin de Hareketli Gece

Mersin’de dün gece birçok noktada trafik kazası yaşanırken farklı yerlerde ise gruplar arasında tartışmalar çıktı. Akşam saat 22.15 civarlarında Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı’nda meydana gelen kazada otomobil otobüs durağına çarparak durabildi. Araç sürücüsü ise olay yerine çağrılan ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Toroslar Yalınayak Mahallesinde ise yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı ile olay yerine 112 Acil servis ve polis ekipleri geldi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mevlana Mahallesinde de kalabalık grup arasında gece saat 00.45 sıralarında tartışma çıktı. Kavga sesleri gecenin sessizliğini bozarken coronavirüs tedbirleri de hiçe sayıldı. Gece saat 01.55 sıralarında Karacailyas ışıklarında meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan yakıt tankeri büfeye girdi. Olayın gece yarısı yaşanması olası bir facianın önüne geçerken kazada maddi hasar meydana geldi.
Mersin de Hareketli Gece

Mersin’de dün gece birçok noktada trafik kazası yaşanırken farklı yerlerde ise gruplar arasında tartışmalar çıktı.
Akşam saat 22.15 civarlarında Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı’nda meydana gelen kazada otomobil otobüs durağına çarparak durabildi. Araç sürücüsü ise olay yerine çağrılan ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Toroslar Yalınayak Mahallesinde ise yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı ile olay yerine 112 Acil servis ve polis ekipleri geldi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Mevlana Mahallesinde de kalabalık grup arasında gece saat 00.45 sıralarında tartışma çıktı. Kavga sesleri gecenin sessizliğini bozarken coronavirüs tedbirleri de hiçe sayıldı.
Gece saat 01.55 sıralarında Karacailyas ışıklarında meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan yakıt tankeri büfeye girdi. Olayın gece yarısı yaşanması olası bir facianın önüne geçerken kazada maddi hasar meydana geldi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.