lösev

MERSİN Devlet Opera ve Balesi (MDOB) kışa veda etti

04.03.2020 - 08:45, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 4029+ kez okundu.
 

MERSİN Devlet Opera ve Balesi (MDOB) kışa veda etti

MERSİN Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 'Kışa Veda' konseri büyük ilgi gördü. Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Arda Doğan, Sevinç Demirağ, Faik Mansuroğlu ve Hasan Berk'in solist olarak yer aldığı konsere, Julia Berk piyanosuyla eşlik etti. [caption id="attachment_20181" align="aligncenter" width="1000"] MDOB kışa veda etti[/caption] MDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Serbülent Biçer ile yaklaşık 600 sanatseverin katıldığı konkerde, dünya klasiklerinin öne çıkan eserlerinin yanı sıra Türk halk müziğinin sevilen türkülerinin seslendirildi. Yaklaşık bir saat süren konser, repertuarıyla salonu dolduran sanatseverler tarafından alkış aldı.
MERSİN Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 'Kışa Veda' konseri büyük ilgi gördü. Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Arda Doğan, Sevinç Demirağ, Faik Mansuroğlu ve Hasan Berk'in solist olarak yer aldığı konsere, Julia Berk piyanosuyla eşlik etti. [caption id="attachment_20181" align="aligncenter" width="1000"]MDOB kışa veda etti MDOB kışa veda etti[/caption] MDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Serbülent Biçer ile yaklaşık 600 sanatseverin katıldığı konkerde, dünya klasiklerinin öne çıkan eserlerinin yanı sıra Türk halk müziğinin sevilen türkülerinin seslendirildi. Yaklaşık bir saat süren konser, repertuarıyla salonu dolduran sanatseverler tarafından alkış aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.