lösev

Mersin Pro Beach Tour’a hazır

Spor (TG) - TARSUS GAZETESİ | 04.08.2022 - 10:40, Güncelleme: 04.08.2022 - 10:40 3262+ kez okundu.
 

Mersin Pro Beach Tour’a hazır

Mersin Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ’Pro Beach Tour Plaj Voleybolu Türkiye Turu’ final heyecanı Mersin’de yaşanacak

Mersin Pro Beach Tour’a hazır              Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ’Pro Beach Tour Plaj Voleybolu Türkiye Turu’ final heyecanı Mersin’de yaşanacak. 5-7 Ağustos tarihleri arasında Mersin’in Erdemli ilçesindeki Kızkalesi’nde yapılacak olan final karşılaşmalarında, 12 kadın ve 17 erkek plaj voleybol takımı şampiyonluk için mücadele edecek. Kızkalesi plajında gerçekleşecek olan yarışma ile ilgili bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, sporun her alanına önem verdiklerine vurgu yaparak, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkiye Voleybol Federasyonu ile ortaklaşa olarak Pro Beach Tour Plaj Voleybolu Türkiye Turu finalini yapıyoruz. 5-7 Ağustos 2022 tarihlerinde geçekleştireceğimiz ve toplamda 17 erkek takımı ile 12 kadın takımının katılımı ile gerçekleşecek olan bu organizasyona, başta voleybol severler olmak üzere, tüm Mersin halkını davet ediyoruz” dedi.
Mersin Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ’Pro Beach Tour Plaj Voleybolu Türkiye Turu’ final heyecanı Mersin’de yaşanacak

Mersin Pro Beach Tour’a hazır             

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ’Pro Beach Tour Plaj Voleybolu Türkiye Turu’ final heyecanı Mersin’de yaşanacak.
5-7 Ağustos tarihleri arasında Mersin’in Erdemli ilçesindeki Kızkalesi’nde yapılacak olan final karşılaşmalarında, 12 kadın ve 17 erkek plaj voleybol takımı şampiyonluk için mücadele edecek. Kızkalesi plajında gerçekleşecek olan yarışma ile ilgili bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, sporun her alanına önem verdiklerine vurgu yaparak, “ Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkiye Voleybol Federasyonu ile ortaklaşa olarak Pro Beach Tour Plaj Voleybolu Türkiye Turu finalini yapıyoruz. 5-7 Ağustos 2022 tarihlerinde geçekleştireceğimiz ve toplamda 17 erkek takımı ile 12 kadın takımının katılımı ile gerçekleşecek olan bu organizasyona, başta voleybol severler olmak üzere, tüm Mersin halkını davet ediyoruz” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.