lösev

Mersin Şehir Tiyatrosu’na bir ödül daha

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2022 - 12:38, Güncelleme: 13.11.2022 - 10:56 3262+ kez okundu.
 

Mersin Şehir Tiyatrosu’na bir ödül daha

Mersin Şehir Tiyatrosu’na bir ödül daha

Mersin Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri’nde ‘Yılın En Başarılı Yönetmeni Ödülü’ne layık görüldü.Pandemi dolayısıyla 2 yıl ara verilen, ancak tam 47 yıldır gerçekleştirilen İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri, İstanbul Büyük Kulüp Derneği’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende, geçtiğimiz yıllarda duyurulan, ancak teslim edilemeyen ödüllerle birlikte, 2021-2022 tiyatro sezonu ödülleri de sahiplerine teslim edildi.‘Yılın En Başarılı Yönetmeni’ ödülünün sahibi olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, "Pandemi döneminde her yerde perdeler kapanırken, Mersin’e yeni bir vaha kazandıran Başkan Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Bu ödülü, tiyatromuzun yeniden yapılanmasında emeği geçen herkes adına alıyorum" dedi.
Mersin Şehir Tiyatrosu’na bir ödül daha
Mersin Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri’nde ‘Yılın En Başarılı Yönetmeni Ödülü’ne layık görüldü.
Pandemi dolayısıyla 2 yıl ara verilen, ancak tam 47 yıldır gerçekleştirilen İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri, İstanbul Büyük Kulüp Derneği’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende, geçtiğimiz yıllarda duyurulan, ancak teslim edilemeyen ödüllerle birlikte, 2021-2022 tiyatro sezonu ödülleri de sahiplerine teslim edildi.
‘Yılın En Başarılı Yönetmeni’ ödülünün sahibi olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, "Pandemi döneminde her yerde perdeler kapanırken, Mersin’e yeni bir vaha kazandıran Başkan Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum. Bu ödülü, tiyatromuzun yeniden yapılanmasında emeği geçen herkes adına alıyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.