lösev

Mersin Yenişehir Başkanı Özyiğit, 19 Mayıs’ı kutladı

Yenişehir (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.05.2021 - 18:39, Güncelleme: 18.05.2021 - 18:44 3527+ kez okundu.
 

Mersin Yenişehir Başkanı Özyiğit, 19 Mayıs’ı kutladı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 19 Mayıs Bayramını yayımladığı mesajla kutladı.

Başkan Özyiğit, 19 Mayıs’ı kutladı Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yayımladığı mesajla kutladı.  Başkan Özyiğit, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da yaktığı özgürlük meşalesi bugün milyonlarca gencin ellerinde geleceğimize ışık tutmaya devam ediyor. Büyük Önderimiz, 19 Mayıs’ı Cumhuriyetimizi ilelebet koruyacak olan genç nesillere armağan etti. Cumhuriyete ve değerlerimize her türlü fedakârlığı göstererek, sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Tüm gençlerimize söz veriyoruz,  onların huzurlu yaşayacakları bir Türkiye Cumhuriyeti için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla Milli Mücadeleyi başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını saygı ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”
Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 19 Mayıs Bayramını yayımladığı mesajla kutladı.

Başkan Özyiğit, 19 Mayıs’ı kutladı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yayımladığı mesajla kutladı.  Başkan Özyiğit, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da yaktığı özgürlük meşalesi bugün milyonlarca gencin ellerinde geleceğimize ışık tutmaya devam ediyor. Büyük Önderimiz, 19 Mayıs’ı Cumhuriyetimizi ilelebet koruyacak olan genç nesillere armağan etti. Cumhuriyete ve değerlerimize her türlü fedakârlığı göstererek, sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Tüm gençlerimize söz veriyoruz,  onların huzurlu yaşayacakları bir Türkiye Cumhuriyeti için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla Milli Mücadeleyi başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını saygı ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.