lösev

Mersin’de Avrupa Triatlon Kupası’nda ilk yarışlar başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2022 - 16:43, Güncelleme: 16.04.2022 - 11:11 4475+ kez okundu.
 

Mersin’de Avrupa Triatlon Kupası’nda ilk yarışlar başladı

Mersin’de Avrupa Triatlon Kupası’nda ilk yarışlar başladı

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Yenişehir Avrupa Triatlon Kupası ve Yenişehir Avrupa Gençler Kupası, Türkiye Triatlon Federasyonu sprint ve puanlı paratriatlon yarışlarıyla başladı.Yenişehir sahil bandında bulunan Fenerbahçe Meydanında yarışların ilk startı verildi. Bugün saat 14.00’te Yenişehir Avrupa Gençler Kupası’nda kadınlarda, saat 16.30’da ise erkeklerde yarışlar start alacak.
Mersin’de Avrupa Triatlon Kupası’nda ilk yarışlar başladı
Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Yenişehir Avrupa Triatlon Kupası ve Yenişehir Avrupa Gençler Kupası, Türkiye Triatlon Federasyonu sprint ve puanlı paratriatlon yarışlarıyla başladı.
Yenişehir sahil bandında bulunan Fenerbahçe Meydanında yarışların ilk startı verildi. Bugün saat 14.00’te Yenişehir Avrupa Gençler Kupası’nda kadınlarda, saat 16.30’da ise erkeklerde yarışlar start alacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.