lösev

MERSİNDE POLİS OTOSU TAKLA ATTI

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.11.2020 - 10:10, Güncelleme: 28.11.2020 - 10:10 2710+ kez okundu.
 

MERSİNDE POLİS OTOSU TAKLA ATTI

MERSİNDE POLİS OTOSU TAKLA ATTI

MERSİNDE POLİS OTOSU TAKLA ATTI Bir polis şehit olurken 4 polis memuru yaralandı  Olay Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana geldi İddiaya göre Mersinden aldıkları mahkumu Tarsus Cezaevi kampüsüne getiren ekip arıcı dönüşte virajı alamayarak takla attı.  Araçta bulunan ve yaralanan polis memurlarına ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı.  Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı polisleri Tarsus Devlet Hastanesi'ne ve özel bir hastaneye sevk ederken kazada bir polis memuru şehit olurken 4 polis memuru ise yaralandı.  EMNİYET TEŞKİLATI HASTANEYE AKIN ETTİ.  Kaza haberini alan polis memurunun meslektaşları her iki hastaneye akın ederken yaralı memurların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  Şehit olan polis memuru Ömer Faruk Tekağac ise düzenlenecek törenle memleketine gönderilecek. İL EMNİYET MÜDÜRÜ HASTANEDE Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahenk ilçe emniyet müdürü ile Tarsus Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralı polis memurlarının durumu ile yakından ilgilendi. YARALI POLİSLERİN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen kazada 5 polis memuru yaralanmış yaralı memurlardan Ömer Faruk Tekağac ise şehit olmuştu.  Dün gece 02 00 sıralarında Mersin'den aldıkları mahkumları Tarsus Kapalı Cezaevi kampüsüne getiren ve dönüş yolunda hakimiyetini kaybederek takla atan midibüste yaralanan beş polis memuru Tarsus'ta ki hastanelere sevk edilmişti.  Yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederek şehit olan Ömer Faruk Tekağac bugün Mersin'de düzenlenecek törenin ardından Anamur'da toprağa verilecek.  YARALI POLİSLERİN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR Tarsus Devlet Hastanesi'ne ve özel bir hastaneye kaldırılan dört polis memuru Murat U, Rüçhan T, Mehmet K ve Ahmet O.S'nin tedavileri sürerken bir polis memurunun hayati tehlikesi devam ediyor.
MERSİNDE POLİS OTOSU TAKLA ATTI

MERSİNDE POLİS OTOSU TAKLA ATTI
/> Bir polis şehit olurken 4 polis memuru yaralandı 
/> Olay Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana geldi
/> İddiaya göre Mersinden aldıkları mahkumu Tarsus Cezaevi kampüsüne getiren ekip arıcı dönüşte virajı alamayarak takla attı. 
/> Araçta bulunan ve yaralanan polis memurlarına ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. 
/> Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı polisleri Tarsus Devlet Hastanesi'ne ve özel bir hastaneye sevk ederken kazada bir polis memuru şehit olurken 4 polis memuru ise yaralandı. 

alt="" src="https://www.mersinblokhaber.com/images/9ecd5973ec56df3f68083cdbb6669a43.jpeg" style="height:1080px; width:1080px" />
/> EMNİYET TEŞKİLATI HASTANEYE AKIN ETTİ. 
/> Kaza haberini alan polis memurunun meslektaşları her iki hastaneye akın ederken yaralı memurların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
/> Şehit olan polis memuru Ömer Faruk Tekağac ise düzenlenecek törenle memleketine gönderilecek.
/> İL EMNİYET MÜDÜRÜ HASTANEDE
/> Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahenk ilçe emniyet müdürü ile Tarsus Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralı polis memurlarının durumu ile yakından ilgilendi.

YARALI POLİSLERİN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR
/> Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen kazada 5 polis memuru yaralanmış yaralı memurlardan Ömer Faruk Tekağac ise şehit olmuştu. 
/> Dün gece 02 00 sıralarında Mersin'den aldıkları mahkumları Tarsus Kapalı Cezaevi kampüsüne getiren ve dönüş yolunda hakimiyetini kaybederek takla atan midibüste yaralanan beş polis memuru Tarsus'ta ki hastanelere sevk edilmişti. 
/> Yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederek şehit olan Ömer Faruk Tekağac bugün Mersin'de düzenlenecek törenin ardından Anamur'da toprağa verilecek. 
/> YARALI POLİSLERİN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR
/> Tarsus Devlet Hastanesi'ne ve özel bir hastaneye kaldırılan dört polis memuru Murat U, Rüçhan T, Mehmet K ve Ahmet O.S'nin tedavileri sürerken bir polis memurunun hayati tehlikesi devam ediyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.