lösev

Mersin’de şehitler için kurban kesildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2022 - 21:24, Güncelleme: 10.07.2022 - 10:27 8687+ kez okundu.
 

Mersin’de şehitler için kurban kesildi

Mersin’de şehitler için kurban kesildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda şehitler için kurban kestirdi.Büyükşehir Belediyesine bağlı Tarımsal Hizmetler ile Sosyal Hizmetler Daireleri koordinesinde Yakaköy Mezbahası’nda şehitler adına kesilen kurbanların tamamı hayır kurumlarına teslim edilecek. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serdal Gökayaz, “Mersin Büyükşehir Belediyesi, her sene olduğu gibi bu sene de şehitlerimiz için kurban kesimi gerçekleştirdik. Şehitlerimizin adına kesilen kurbanlarımızın tamamını hayır kurumlarımıza teslim edeceğiz. Bu vesileyle de tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bayramını kutlarız” dedi.
Mersin’de şehitler için kurban kesildi
Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda şehitler için kurban kestirdi.
Büyükşehir Belediyesine bağlı Tarımsal Hizmetler ile Sosyal Hizmetler Daireleri koordinesinde Yakaköy Mezbahası’nda şehitler adına kesilen kurbanların tamamı hayır kurumlarına teslim edilecek. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serdal Gökayaz, “Mersin Büyükşehir Belediyesi, her sene olduğu gibi bu sene de şehitlerimiz için kurban kesimi gerçekleştirdik. Şehitlerimizin adına kesilen kurbanlarımızın tamamını hayır kurumlarımıza teslim edeceğiz. Bu vesileyle de tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin bayramını kutlarız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.