lösev

Mersin’de trafik eğitimleri sürüyor

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 11:08, Güncelleme: 23.05.2022 - 10:38 3415+ kez okundu.
 

Mersin’de trafik eğitimleri sürüyor

Mersin’de trafik eğitimleri sürüyor

Mersin polisi, Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında eğitimlerine devam ediyor.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ’yayalar için 5 adımda güvenlik trafik’ mottosuyla başlatılan ’Karayolu Trafik Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğinde, paydaş kuruluşlarla stant açılarak, öğrenci ve misafirlere uçurtma, top, balon, yapboz, boyama kitabı, şapka, kırmızı düdük ve bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Çocuklarda ve gençlerde trafik bilincinin oluşturması için trafik maskotları da görev aldı.Ayrıca etkinlikte ’emniyet kemeri simülasyon aracı’ ile de vatandaşlara emniyet kemeri takmanın önemi uygulamalı olarak anlatıldı.
Mersin’de trafik eğitimleri sürüyor
Mersin polisi, Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında eğitimlerine devam ediyor.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ’yayalar için 5 adımda güvenlik trafik’ mottosuyla başlatılan ’Karayolu Trafik Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğinde, paydaş kuruluşlarla stant açılarak, öğrenci ve misafirlere uçurtma, top, balon, yapboz, boyama kitabı, şapka, kırmızı düdük ve bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Çocuklarda ve gençlerde trafik bilincinin oluşturması için trafik maskotları da görev aldı.
Ayrıca etkinlikte ’emniyet kemeri simülasyon aracı’ ile de vatandaşlara emniyet kemeri takmanın önemi uygulamalı olarak anlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.