lösev

Mersin’de uyuşturucu operasyonu

Sağlık 19.09.2019 - 09:25, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3636+ kez okundu.
 

Mersin’de uyuşturucu operasyonu

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik son bir haftada yapılan çalışmalarda 1 kilo skunk, 1 kilo 50 gram esrar ve 145 kök Hint keneviri ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 11-14 Eylül tarihleri arasında uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri 3 ayrı çalışmada, 1 kilo skunk, 1 kilo 50 gram esrar ve 145 kök Hint keneviri ele geçirilirken, olaylarla ilgili R.T., B.S.G., M.K. ve O.K. adlı kişiler gözaltına alındı.Öte yandan, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir ay içerisinde yaptığı çalışmalarda ise çeşitli suçlardan aranan 21 şahıs ile 26 faili meçhul olayın faili tespit edilerek yakalandı. Aynı dönemde 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 2 adet çalıntı cep telefonu bulunarak sahiplerine teslim edildi.
Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik son bir haftada yapılan çalışmalarda 1 kilo skunk, 1 kilo 50 gram esrar ve 145 kök Hint keneviri ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 11-14 Eylül tarihleri arasında uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri 3 ayrı çalışmada, 1 kilo skunk, 1 kilo 50 gram esrar ve 145 kök Hint keneviri ele geçirilirken, olaylarla ilgili R.T., B.S.G., M.K. ve O.K. adlı kişiler gözaltına alındı.
Öte yandan, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir ay içerisinde yaptığı çalışmalarda ise çeşitli suçlardan aranan 21 şahıs ile 26 faili meçhul olayın faili tespit edilerek yakalandı. Aynı dönemde 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 2 adet çalıntı cep telefonu bulunarak sahiplerine teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.