lösev

MERSİNDEN ANKARAYA BİNLERCE TARAFTAR YOLA ÇIKTI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2022 - 12:01, Güncelleme: 24.05.2022 - 12:01 6725+ kez okundu.
 

MERSİNDEN ANKARAYA BİNLERCE TARAFTAR YOLA ÇIKTI

MERSİNDEN ANKARAYA BİNLERCE TARAFTAR YOLA ÇIKTI

BAŞKAN YILMAZ’DAN İÇEL İDMAN YURDU TARAFTARINA OTOBÜS VE MAÇ BİLETİ DESTEĞİ   Play-Off Final karşılaşmasını bu akşam saat 20.00’da Fethiyespor ile oynayacak olan İçel İdman Yurdu’nun taraftarları, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz tarafından tahsis edilen otobüslerle Ankara’ya gitti.   Başkan Yılmaz, Ankara Eryaman Stadyumu’nda yapılacak müsabakayı izlemek isteyen binlerce taraftar için otobüs ve maç bileti desteği sağladı.   Toroslar Belediyesi yetkilileri tarafından online yapılan kayıtlarla otobüs ve maç bileti bilgileri, sms yoluyla taraftarlara mesaj olarak gönderildi. Binlerce Mersinli taraftar ise Yunus Emre Kültür Merkezi önünde buluşarak, takımını desteklemek için yola çıktı.
MERSİNDEN ANKARAYA BİNLERCE TARAFTAR YOLA ÇIKTI

BAŞKAN YILMAZ’DAN İÇEL İDMAN YURDU TARAFTARINA OTOBÜS VE MAÇ BİLETİ DESTEĞİ

 

Play-Off Final karşılaşmasını bu akşam saat 20.00’da Fethiyespor ile oynayacak olan İçel İdman Yurdu’nun taraftarları, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz tarafından tahsis edilen otobüslerle Ankara’ya gitti.

 

Başkan Yılmaz, Ankara Eryaman Stadyumu’nda yapılacak müsabakayı izlemek isteyen binlerce taraftar için otobüs ve maç bileti desteği sağladı.

 

Toroslar Belediyesi yetkilileri tarafından online yapılan kayıtlarla otobüs ve maç bileti bilgileri, sms yoluyla taraftarlara mesaj olarak gönderildi. Binlerce Mersinli taraftar ise Yunus Emre Kültür Merkezi önünde buluşarak, takımını desteklemek için yola çıktı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.