lösev

Mersin'in En Ucuz Ekmeği Tarsus Belediyesi'nden

02.02.2020 - 17:20, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3147+ kez okundu.
 

Mersin'in En Ucuz Ekmeği Tarsus Belediyesi'nden

Halkın temel ihtiyaçları arasında yer alan ekmeği vatandaşa uygun fiyata veren Mersin'in Tarsus İlçe belediyesi 5 çeşit ekmeğin tamamını aynı fiyata veriyor. Tarsus Belediyesi halka sağlıklı ve uygun ekmeği götürüyor, yüzler gülüyor. Günlük  5 çeşit  toplamda ise  30 bin  ekmek üreten Tarsus Belediyesi  halka bunu 75 kuruşa veriyor.  Bu özelliğiyle Tarsus  Belediyesi Ekmek Fabrikası Mersin'in en ucuz ekmeğini vatandaşa ulaştırmış oluyor.Öte yandan  örnek çalışmalara imza atan Tarsus Belediyesi, Çölyak hastalarına yönelik glutensiz ekmek dağıtımını sürdürüyor. 47’Sİ ÖĞRENCİ OLMAK ÜZERE 100’ÜN ÜZERİNDE HASTA Tarsus Belediyesi, bir sindirim problemi olarak   ortaya çıkan ve glutensiz gıdalarla beslenmek zorunda olan 47’si öğrenci olmak üzere 100’ün üzerinde Çölyak hastasına glutensiz ekmek dağıtımı devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile getirtilen glutensiz ekmekler her hafta Cuma günü 10’ar adet olmak üzere ailelere ücretsiz teslim ediliyor. HER AY 5 BİN EKMEK DAĞITILIYOR Aylık yaklaşık 5 bin ekmek dağıtımı yapılırken, glutensiz gıdalarla beslenmek zorunda kalan diğer hastalarda bu hizmetten faydalanabiliyor. Tarsus Belediyesi tarafından dağıtılan ücretsiz glütensiz ekmek hizmetinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini dile getirdi. Başkan bozdoğan , “ Çölyak hastalarımızın yoksun oldukları imkânlara ulaşmasını sağlamak adına bu hizmetimiz düzenli devam edecektir” dedi. DONANIMLI EKİP Kendi imkanları ile üretim yapan ve sürekli kendini yenileyen fabrika,  Tarsus Belediyesi'nin en başarılı birimleri arasında yer alıyor.  Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan  MEDYAD ziyaretinde Mersin Blok Haber'den M. Ergün Çelik'in sorularını yanıtladı.  Başkan Bozdoğan, " Şu ana kadar Türkiye genelinde beldiyeler içerisinde tek kar eden ekmek fabrikası Tarsus Belediyesi Ekmek Fabrikası. Liyakat eksenli yönetim anlayışımızın meyvelerini topluyoruz. Bununla birlikte 5 çeşit ekmekle Mersin'in en ucuz ekmeğini vatandaşlarımız için üretiyoruz. Gururluyuz, mutluyuz" diye konuştu.
Halkın temel ihtiyaçları arasında yer alan ekmeği vatandaşa uygun fiyata veren Mersin'in Tarsus İlçe belediyesi 5 çeşit ekmeğin tamamını aynı fiyata veriyor. Tarsus Belediyesi halka sağlıklı ve uygun ekmeği götürüyor, yüzler gülüyor. Günlük  5 çeşit  toplamda ise  30 bin  ekmek üreten Tarsus Belediyesi  halka bunu 75 kuruşa veriyor.  Bu özelliğiyle Tarsus  Belediyesi Ekmek Fabrikası Mersin'in en ucuz ekmeğini vatandaşa ulaştırmış oluyor.Öte yandan  örnek çalışmalara imza atan Tarsus Belediyesi, Çölyak hastalarına yönelik glutensiz ekmek dağıtımını sürdürüyor.
47’Sİ ÖĞRENCİ OLMAK ÜZERE 100’ÜN ÜZERİNDE HASTA Tarsus Belediyesi, bir sindirim problemi olarak   ortaya çıkan ve glutensiz gıdalarla beslenmek zorunda olan 47’si öğrenci olmak üzere 100’ün üzerinde Çölyak hastasına glutensiz ekmek dağıtımı devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile getirtilen glutensiz ekmekler her hafta Cuma günü 10’ar adet olmak üzere ailelere ücretsiz teslim ediliyor. HER AY 5 BİN EKMEK DAĞITILIYOR Aylık yaklaşık 5 bin ekmek dağıtımı yapılırken, glutensiz gıdalarla beslenmek zorunda kalan diğer hastalarda bu hizmetten faydalanabiliyor. Tarsus Belediyesi tarafından dağıtılan ücretsiz glütensiz ekmek hizmetinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini dile getirdi. Başkan bozdoğan , “ Çölyak hastalarımızın yoksun oldukları imkânlara ulaşmasını sağlamak adına bu hizmetimiz düzenli devam edecektir” dedi. DONANIMLI EKİP Kendi imkanları ile üretim yapan ve sürekli kendini yenileyen fabrika,  Tarsus Belediyesi'nin en başarılı birimleri arasında yer alıyor.  Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan  MEDYAD ziyaretinde Mersin Blok Haber'den M. Ergün Çelik'in sorularını yanıtladı.  Başkan Bozdoğan, " Şu ana kadar Türkiye genelinde beldiyeler içerisinde tek kar eden ekmek fabrikası Tarsus Belediyesi Ekmek Fabrikası. Liyakat eksenli yönetim anlayışımızın meyvelerini topluyoruz. Bununla birlikte 5 çeşit ekmekle Mersin'in en ucuz ekmeğini vatandaşlarımız için üretiyoruz. Gururluyuz, mutluyuz" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.