lösev

MERSİNLİ AHMET BULVARININ DEFORME OLAN YOLLARI ASFALTLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 05.12.2021 - 08:30, Güncelleme: 05.12.2021 - 08:37 2314+ kez okundu.
 

MERSİNLİ AHMET BULVARININ DEFORME OLAN YOLLARI ASFALTLANDI

MERSİNLİ AHMET BULVARININ DEFORME OLAN YOLLARI ASFALTLANDI

Büyükşehir ekipleri, Akdeniz ilçesi Üçocak ve Siteler Mahallesi sınırlarına giren Mersinli Ahmet Bulvarı’ndaki yolu yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur’dan Tarsus’a kadar kentin sorun yaratan her bölgesinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Akdeniz ilçesi Üçocak ve Siteler Mahallesi sınırlarına giren Mersinli Ahmet Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Sorunsuz yollar için Büyükşehir görevde Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri tarafından yol yenileme programına alınan birçok noktada çalışmalar devam ediyor. Sorunsuz yollar için kentin dört bir tarafında yol yenileme çalışmaları yürütülürken, bozuk zeminleri nedeniyle ulaşımda sorun yaratan cadde ve bulvarlarda bakım ve onarım faaliyetleri de ekipler tarafından yerine getiriliyor. Çalışmalar kapsamında, Akdeniz ilçesi Üçocak ve Siteler Mahallesi sınırlarına giren Mersinli Ahmet Bulvarı’ndaki yolda sıcak asfalt serimine başlayan ekipler, çalışmalarını hızla tamamladı. Yolun deforme olan kısmında yıpranmış asfalt zeminin söküm işlemini yapan ekipler, ardından sıcak asfalt serim faaliyetlerini tamamlayarak, yolu vatandaşların kullanıma açtı.
MERSİNLİ AHMET BULVARININ DEFORME OLAN YOLLARI ASFALTLANDI

Büyükşehir ekipleri, Akdeniz ilçesi Üçocak ve Siteler Mahallesi sınırlarına giren Mersinli Ahmet Bulvarı’ndaki yolu yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur’dan Tarsus’a kadar kentin sorun yaratan her bölgesinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Akdeniz ilçesi Üçocak ve Siteler Mahallesi sınırlarına giren Mersinli Ahmet Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Sorunsuz yollar için Büyükşehir görevde

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri tarafından yol yenileme programına alınan birçok noktada çalışmalar devam ediyor. Sorunsuz yollar için kentin dört bir tarafında yol yenileme çalışmaları yürütülürken, bozuk zeminleri nedeniyle ulaşımda sorun yaratan cadde ve bulvarlarda bakım ve onarım faaliyetleri de ekipler tarafından yerine getiriliyor.

Çalışmalar kapsamında, Akdeniz ilçesi Üçocak ve Siteler Mahallesi sınırlarına giren Mersinli Ahmet Bulvarı’ndaki yolda sıcak asfalt serimine başlayan ekipler, çalışmalarını hızla tamamladı. Yolun deforme olan kısmında yıpranmış asfalt zeminin söküm işlemini yapan ekipler, ardından sıcak asfalt serim faaliyetlerini tamamlayarak, yolu vatandaşların kullanıma açtı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.