lösev

Mersinli Vatandaşların Elektrik Faturası İsyanı!

20.08.2019 - 10:33, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3741+ kez okundu.
 

Mersinli Vatandaşların Elektrik Faturası İsyanı!

Son gelen faturadaki ödenecek rakamların yüksek olduğundan şikayetçi olan bir çok Mersinli, önceki aylarda yapılan tüketime karşın gelen fatura ile son aydaki tüketim miktarına karşılık, faturanın neredeyse yüzde 40’ları bulan ciddi oranda yüksek gelmesinden yakınarak isyan etti. Sosyal Medya üzerinden yapılan “Yüksek Fatura” paylaşımlarına her geçen dakika da bir yenisi eklenir oldu. Yetkililerden yüksek gelen fatura bedellerinin, indirimle daha uygun hale getirilmesini talep eden birçok tüketici, yapılan son zamanlara birlikte tüketim miktarlarının neredeyse aynı olmasına karşın, artarak gönderilen fatura bedellerinin bir öncekine göre yüksek geldiğini ifade ettiler. Seslerinin duyurulması için, gazetemiz iletişim kanallarına şikâyetlerini ileten ve yüksek elektrik faturalarının neredeyse bir ev kirası kadar gelmeye başladığını ifade ettiler. Çözüm için yetkililerin seslerini duyurmak isteyen birçok tüketici, yüksek elektrik faturalarını nasıl ödeyeceklerini ise kara kara düşünmeye başladı. Gelen şikâyetlerden bazıları ise şöyle; Elif*** : “Kullandığım 35 TL gelen fatura 115 lira çok zoruma gidiyor %15 zam gelmiş.” Filiz *: “3 aydır evde yoktum bir buzdolabı çalışıyor mesaj gelmiş 58 TL fatura çoğu vergi yok okuma bedeli yok kayıp kaçak bedeli ve kimsenin sesi çıkmıyor, nerde yetkililer Enerjisa insanları sömürüyor kimse dur demiyor haram zıkkım olsun” Yasin *: “Bizde aynı sorun ile karşı karşıyayız. Geçen ay 250 TL gelen elektrik faturası bu ay 600 TL gelmiş. Konu ile ilgili araştırıp bizi aydınlatırsanız seviniriz” ve daha bir çok şikayet mesajı almaya devam ediyoruz. Umarız yetkililer, vatandaşın isyanına kulak verirler.
Son gelen faturadaki ödenecek rakamların yüksek olduğundan şikayetçi olan bir çok Mersinli, önceki aylarda yapılan tüketime karşın gelen fatura ile son aydaki tüketim miktarına karşılık, faturanın neredeyse yüzde 40’ları bulan ciddi oranda yüksek gelmesinden yakınarak isyan etti. Sosyal Medya üzerinden yapılan “Yüksek Fatura” paylaşımlarına her geçen dakika da bir yenisi eklenir oldu. Yetkililerden yüksek gelen fatura bedellerinin, indirimle daha uygun hale getirilmesini talep eden birçok tüketici, yapılan son zamanlara birlikte tüketim miktarlarının neredeyse aynı olmasına karşın, artarak gönderilen fatura bedellerinin bir öncekine göre yüksek geldiğini ifade ettiler. Seslerinin duyurulması için, gazetemiz iletişim kanallarına şikâyetlerini ileten ve yüksek elektrik faturalarının neredeyse bir ev kirası kadar gelmeye başladığını ifade ettiler. Çözüm için yetkililerin seslerini duyurmak isteyen birçok tüketici, yüksek elektrik faturalarını nasıl ödeyeceklerini ise kara kara düşünmeye başladı. Gelen şikâyetlerden bazıları ise şöyle;
Elif*** : “Kullandığım 35 TL gelen fatura 115 lira çok zoruma gidiyor %15 zam gelmiş.” Filiz *: “3 aydır evde yoktum bir buzdolabı çalışıyor mesaj gelmiş 58 TL fatura çoğu vergi yok okuma bedeli yok kayıp kaçak bedeli ve kimsenin sesi çıkmıyor, nerde yetkililer Enerjisa insanları sömürüyor kimse dur demiyor haram zıkkım olsun” Yasin *: “Bizde aynı sorun ile karşı karşıyayız. Geçen ay 250 TL gelen elektrik faturası bu ay 600 TL gelmiş. Konu ile ilgili araştırıp bizi aydınlatırsanız seviniriz”
ve daha bir çok şikayet mesajı almaya devam ediyoruz. Umarız yetkililer, vatandaşın isyanına kulak verirler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.