lösev

MESKİ, Erdemli’de yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor

Genel 16.05.2019 - 06:45, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3862+ kez okundu.
 

MESKİ, Erdemli’de yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesinde yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor.MESKİ Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesinin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla birçok farklı noktada yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler bu çerçevede, ilçenin Güzeloluk il yolu (çevre yolu) muhtelif kesimlerinde yaşanan sel felaketlerinde taşkınları önlemek için yağmur suyu master planı çalışması doğrultusunda hazırlanan proje kapsamında çalışma yürütüyor.MESKİ’den söz konusu çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Mersin Büyükşehir sınırları içerisinde sürdürdüğümüz yağmur suyu hattı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Erdemli ilçesinin Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Sanayi Sitesi, Kaller Caddesi, Atatürk Caddesi ve Serinler Caddesinde muhtelif çaplarda boru ve menfez olmak üzere 5 bin 690 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenecek ve Şehit Üsteğmen Sokak üzerinden denize drenajı yapılarak deşarj edilecektir. Yapılan yağmur suyu hattı çalışmaları ile ilçenin altyapı sorunlarına kalıcı çözümler getirilecektir” denildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesinde yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına devam ediyor.
MESKİ Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesinin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla birçok farklı noktada yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler bu çerçevede, ilçenin Güzeloluk il yolu (çevre yolu) muhtelif kesimlerinde yaşanan sel felaketlerinde taşkınları önlemek için yağmur suyu master planı çalışması doğrultusunda hazırlanan proje kapsamında çalışma yürütüyor.
MESKİ’den söz konusu çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Mersin Büyükşehir sınırları içerisinde sürdürdüğümüz yağmur suyu hattı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Erdemli ilçesinin Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Sanayi Sitesi, Kaller Caddesi, Atatürk Caddesi ve Serinler Caddesinde muhtelif çaplarda boru ve menfez olmak üzere 5 bin 690 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenecek ve Şehit Üsteğmen Sokak üzerinden denize drenajı yapılarak deşarj edilecektir. Yapılan yağmur suyu hattı çalışmaları ile ilçenin altyapı sorunlarına kalıcı çözümler getirilecektir” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.