lösev

MESKİ IZGARA TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARINA SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 17.11.2021 - 10:05, Güncelleme: 17.11.2021 - 10:05 2602+ kez okundu.
 

MESKİ IZGARA TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARINA SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

MESKİ IZGARA TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARINA SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Yoğun yağışlı havalarda yaşanabilecek su taşkınlarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdüren MESKİ, 2021 yılı içerisinde 4 merkez ilçede toplam 3 bin 750 metrekare ızgara temizliği ile yaklaşık 1350 ton teressübat (tortulanma, çökelim) temizliği gerçekleştirdi. MESKİ’nin çalışmaları sayesinde yağışlarda oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçiliyor, vatandaşlar mağdur edilmiyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, diğer ilçelerde olduğu gibi Mersin’in Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerinde de ızgara temizliği çalışmalarına son sürat devam ediyor.   4 merkez ilçede toplam 3 bin 750 metrekare ızgara temizliği yapıldı   MESKİ, 2021 yılı içerisinde Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerinde toplam 3 bin 750 metrekare ızgara temizliği ile yaklaşık 1350 ton teressübat (tortulanma, çökelim) ve ızgara içerisine atılan maske, pet şişe, kâğıt bardak gibi çöplerin temizliğini gerçekleştirdi. Temizlenen ızgaralar yıkandıktan sonra ızgara bağlantıları kontrol edilerek, hasar görmüş ızgara bağlantılarının tamiratı da yapılıyor.   MESKİ, ızgara temizleme çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor   Izgaralara atılan çöpler (maske, süprüntü malzeme, pet şişe, bez, kâğıt havlu, tuvalet kâğıdı vb.) ızgara bağlantılarını tıkayarak suyun akışını engelliyor ve yağışlarda su taşkınlarının oluşmasına sebebiyet veriyor. Izgaralara atılan her türlü malzeme, atık su taşkınlarına ve sel tehlikesine neden oluyor. Bu durumun oluşmaması için harekete geçen MESKİ ekipleri, Mersin’in tüm noktalarında ızgara temizleme çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor. MESKİ’nin yoğun çalışmaları sayesinde yağışlarda oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçiliyor, vatandaşlar mağdur edilmiyor.  
MESKİ IZGARA TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARINA SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Yoğun yağışlı havalarda yaşanabilecek su taşkınlarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdüren MESKİ, 2021 yılı içerisinde 4 merkez ilçede toplam 3 bin 750 metrekare ızgara temizliği ile yaklaşık 1350 ton teressübat (tortulanma, çökelim) temizliği gerçekleştirdi. MESKİ’nin çalışmaları sayesinde yağışlarda oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçiliyor, vatandaşlar mağdur edilmiyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, diğer ilçelerde olduğu gibi Mersin’in Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerinde de ızgara temizliği çalışmalarına son sürat devam ediyor.

 

4 merkez ilçede toplam 3 bin 750 metrekare ızgara temizliği yapıldı

 

MESKİ, 2021 yılı içerisinde Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerinde toplam 3 bin 750 metrekare ızgara temizliği ile yaklaşık 1350 ton teressübat (tortulanma, çökelim) ve ızgara içerisine atılan maske, pet şişe, kâğıt bardak gibi çöplerin temizliğini gerçekleştirdi. Temizlenen ızgaralar yıkandıktan sonra ızgara bağlantıları kontrol edilerek, hasar görmüş ızgara bağlantılarının tamiratı da yapılıyor.

 

MESKİ, ızgara temizleme çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor

 

Izgaralara atılan çöpler (maske, süprüntü malzeme, pet şişe, bez, kâğıt havlu, tuvalet kâğıdı vb.) ızgara bağlantılarını tıkayarak suyun akışını engelliyor ve yağışlarda su taşkınlarının oluşmasına sebebiyet veriyor. Izgaralara atılan her türlü malzeme, atık su taşkınlarına ve sel tehlikesine neden oluyor. Bu durumun oluşmaması için harekete geçen MESKİ ekipleri, Mersin’in tüm noktalarında ızgara temizleme çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor. MESKİ’nin yoğun çalışmaları sayesinde yağışlarda oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçiliyor, vatandaşlar mağdur edilmiyor.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.